GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR 2023

GALERIE FOTO Fosta campioană la gimnastică de la Survivor 2023 concurează cu un fotomodel » Alexandra Ciomag: „Trei cuvinte mă caracterizează”

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 13:17 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 13:30

Ștefania Stănilă, 25 de ani, fostă gimnastă medaliată cu aur la Campionatul European de gimnastică din 2014, participă la Survivor 2023, acolo unde o înfruntă pe Alexandra Ciomag, care face parte din echipa Războinicilor. 

Alexandra Ciomag a intrat în competiție în acest sezon odată cu Kamara, în primele episoade. Au înfruntat din primele clipe greutățile din junglă, căci au fost trimiși în exil, apoi au fost puși să se lupte cu ceilalți doi concurenți aflați în exil: Ionuț Iftimoaie de la Faimoși și Andreea Moromete de la Războinici. 

Cine e Alexandra Ciomag, de la Războinici: „Trei cuvinte mă descriu”

Alexandra Ciomag, 20 de ani, lucrează ca model și a defilat pentru unii dintre cei mai cunoscuți designeri vestimentari. Adversara Ștefaniei a confiscat rețelele de socializare: „Ambiția, determinarea, adaptarea sunt doar trei dintre cuvinte care mă descriu ca persoană și care v-au demonstrat în nenumărate rânduri că sunt o războinică in viața de zi cu zi, dar acum a venit timpul să arăt că sunt o războinică”. 

+5 FOTO

Cine e Ștefania, gimnasta de la Survivor 2023 care a captat toate privirile

Ștefania Stănilă, 25 de ani, fostă gimnastă medaliată cu aur la Campionatul European de gimnastică din 2014, participă la Survivor 2023, emisiunea de divertisment ce aduce mai mulți sportivi la start.

Ștefania Stănilă, care a fost colegă cu Sandra Izbașa și Larisa Iordache, pe vremea când făcea gimnastică, s-a retras din activitate și a devenit instructor. A luat aurul, pe echipe, la Europeanul din 2014, după ce în anul 2012, la Bruxelles, a obținut bronzul pe echipe și argintul la sărituri.

Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Ștefania Stănilă. Foto: Instagram
Cum arată Ștefania Stănilă după 3 luni la Survivor România 2023
+32 FOTO
  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”.  

GALERIE FOTO Ivana, dezlănțuită! A lăsat inhibițiile în Maldive și a pozat topless, în cele mai îndrăznețe poziții

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
conicor2008
conicor2008  •  27 Ianuarie 2023, 23:16

"Alexandra Ciomag: „Trei cuvinte mă caracterizează”: P**A, PARUL (Ciomag!), POSTAVARU! Te autodefinesti foarte corect, fata draga!

Pake
Pake  •  27 Ianuarie 2023, 21:57

***, PROASTA si LENESA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  26 Ianuarie 2023, 23:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează