FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FOTO Două transferuri dintr-un foc » Pe cine a prezentat astăzi CS Universitatea Craiova: „Au demonstrat că merită să ajungă aici!”

Juraj Badelj, testat în cantonamentul din Antalya / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Juraj Badelj, testat în cantonamentul din Antalya / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 17:48 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 17:51

CS Universitatea Craiova a anunțat astăzi transferurile a doi tineri fotbaliști croați, fundașii Juraj Badelj (19 ani) și Karlo Tomasec (18 ani). Contractele sunt valabile patru ani și jumătate.

Juraj Badelj este un fundaș central de picior stâng, cu talie, măsurând 1,90 metri. A început fotbalul în academia celor de la Lokomotiva Zagreb și a mai evoluat pentru Dragovoljac și NK Rudes. Juraj a fost testat de Eugen Neagoe în cantonamentul din Antalya

Două transferuri dintr-un foc » Pe cine a prezentat astăzi CS Universitatea Craiova: „Au demonstrat că merită să ajungă aici!”
Juraj Badelj

Karlo Tomasec este un fundaș central cu profil diferit, de picior drept. Măsoară 1,85 metri și are o mobilitate superioară. S-a format în academia lui Dinamo Zagreb, iar ultima dată a evoluat pentru echipa U19 a lui NK Rudes.

Două transferuri dintr-un foc » Pe cine a prezentat astăzi CS Universitatea Craiova: „Au demonstrat că merită să ajungă aici!”
Karlo Tomasec, în stânga imaginii / FOTO: Facebook @UCVOficial

CS Universitatea Craiova, transferuri din Croația! Comunicatul oficial

„Știința continuă campania de transferuri din această iarnă și își „betonează” defensiva cu două tinere talente ale fotbalului croat. După Ișfan, Ndong și Zajkov, Universitatea Craiova a semnat cu Juraj Badelj (19 ani) și Karlo Tomasec (18 ani) un contract valabil pe o perioadă de 4 ani și jumătate. 

Născuți amândoi la Zagreb, noii fundași centrali ai clubului nostru au venit de la formația NK Rudes și au demonstrat în meciurile amicale că merită să ajungă în Cetatea Băniei. Le dorim mult succes în tricoul alb-albastru!”, se arată în comunicatul celor de la CS Universitatea Craiova. 

Bursa transferurilor la CS Universitatea Craiova:

  • Antrenor: Eugen Neagoe (nou)
  • Veniri: Ișfan (FC Argeș), Zajkov (Vorskla Poltava), Ndong (liber), Badelj, Tomasec (ambii de la NK Rudes)
  • Plecări: Ed. Florescu (FC Botoșani), D. Rusu (liber)

VIDEO. Detaliul neștiut dezvăluit de Mihai Rotaru: "Am fost foarte aproape de Oțelul Galați când a câștigat campionatul. Așa am ajuns să investesc în fotbal!"

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Februarie de foc în Superliga » Serie infernală pentru trupa lui Neagoe

EXCLUSIV / VIDEO A jucat pentru ambele Craiove și acum spune: „Noi am rămas alături de adevărata echipă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
dandana
dandana  •  27 Ianuarie 2023, 20:07

În ultimi ani cred ca este al 100 transfer de apărători. Bai ăștia sunt nebuni? Pai dacă se pierde în față ușor, normal că se ia goluri. Apărători sunt în pericol mereu la ce atac și mijloc avem. Nu exista agresivitate, nu există munca și doar vedetele Ivan. Markovici sau alți care nu își au rostul la Craiova. O fi Markovici talentat, dar dacă nu arăți cât de talentat ești, ești tot o nulitate

dandana
dandana  •  27 Ianuarie 2023, 20:04
Postat de cata pe 26 Ianuarie 2023, 21:31

Poate vor sa faca o echipa de fundasi!

Hahaha! Asta ziceam și eu. Bai ăștia sunt nebuni? De 5 ani aduc doar apărători, și câte un transfer ratat și în față. Dracu sa ne ia, dar oare ăștia la Craiova știi ceva fotbal? Trebuie schimbat tot la administrativ și la ce lucrează acolo, este imposibil sa aducem doar apărători. Frate zici ca sunt ai Craiovei și pleacă după la fcsb, dar după ce pleacă la Becali și iubesc fcsb din burtă

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  27 Ianuarie 2023, 14:38

...macar sa avem o echipa de fundasi tineri si buni ...apararea iti castiga meciurile ...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează