FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV Retrogradarea „câinilor” i-a ajuns: „Nu mai vrem baraj, a fost suficient cel cu Dinamo”

Denis Ispas (29 de ani), fundașul „Șepcilor roșii
Denis Ispas (29 de ani), fundașul „Șepcilor roșii", spune cu U Cluj trebuie să se salveze direct. A rememorat momentul promovării în dauna lui Dinamo: „Noi - dorință mai mare, ei - debandadă”.

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 19:41 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 23:27

Denis Ispas (29 de ani), fundașul „Șepcilor roșii", spune cu U Cluj trebuie să se salveze direct. A rememorat momentul promovării în dauna lui Dinamo: „Noi - dorință mai mare, ei - debandadă”.

Denis Ispas a fost punctul fix din apărarea lui U Cluj indiferent de sezon, de antrenor, că a fost vorba de Erik Lincar, Eugen Neagoe și, acum, Ioan Ovidiu Sabău. Fundașul știe ce vrea de la sezonul de primăvară, mai ales după startul fericit, 2-1 cu Voluntari, în etapa de debut din 2023.

Două transferuri dintr-un foc » Pe cine a prezentat astăzi CS Universitatea Craiova: „Au demonstrat că merită să ajungă aici!”
CSU Craiova
Două transferuri dintr-un foc » Pe cine a prezentat astăzi CS Universitatea Craiova: „Au demonstrat că merită să ajungă aici!”

„Nu ne gândim la baraj. Vrem să ne salvăm direct. Am promovat la baraj, nu vrem să ajungem acolo din nou. Chiar dacă liga secundă e mult sub nivelul primeia. Raportat și la sezonul trecut, în care noi am fost acolo. Am văzut meciuri, știu ce zic. Noi, ca orgoliu, ca grup, vrem să ne salvăm direct”, a punctat Ispas pentru GSP.

Denis Ispas: „Dinamo s-a bătut singură”

În mai 2022, U Cluj se impunea, scor 2-0 și 1-1, în "dubla" de baraj cu Dinamo, retrogradându-i pe "câini". Denis spune că ar vrea ca roș-albii să revină în Liga 1.

 „Dinamo? Sper să prindă play-off-ul, apoi să promoveze. Când noi ne-am duelat cu câinii, a promovat cel mai bun, din punctul meu de vedere. Cine și-a dorit mai mult. 

Cu ce i-am surprins? Dorință mai mare. Am egalat calitatea, pe care credeau că o au ei în plus, și-am venit cu o dorință mai mare. 

Dinamo a retrogradat din cauza debandadei ce-a fost la echipă! S-au bătut singuri. Și au dat de noi, care eram dispuși la sacrificiu. Am jucat totul sau nimic, unu la unu pe tot terenul, ne driblează, cădem, ne ridicăm și continuăm lupta”, a spus Denis Ispas pentru GSP.ro. 

Indiferent de ceea ce se va întâmpla, avem nevoie ca suporterii să ne susțină necondiționat. Da, e presiune, mai ales la un club istoric. Dar ce vreți, să jucăm la Clinceni, cu maximum 200 de muncitori? Sau cu oameni care sunt pretențioși și pun presiune? E mai bine pe Cluj Arena
- Denis Ispas, fundaș U Cluj

VIDEO. Denis Ispas vorbește despre obiectivele Universității și despre barajul cu Dinamo: ,,Obiectivul nostru este să ne salvăm direct de la retrogradare"

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Voluntari și-a adus fundaș din Argentina » Jucătorul se laudă cu 3 intervenții de excepție la ultima echipă

Februarie de foc în Superliga » Serie infernală pentru trupa lui Neagoe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
beardedstud
beardedstud  •  28 Ianuarie 2023, 15:21

sincer si acum la aproape un an ma uit cu placere la dubla u cluj cu vitan barzesti care a dus practic la desfiintarea acestui club abominabil. ce s-a intamplat acolo este o minune. efectiv daca jucau 10 meciuri cele 2 cluburi,in 8 batea vitan barzesti,in unul se termina egal si doar in unu batea u cluj. am plans de fericire atunci. si acum mai simt bucuria aia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează