FOTBAL  »  LIGA 3  »  ANTRENAMENT

Apariție-surpriză » Nicolae Stanciu s-a antrenat alături de o echipă din România

Nicolae Stanciu, la antrenamentul Inirii Alba Iulia/ foto: Facebook @Unirea Alba Iulia
Nicolae Stanciu, la antrenamentul Inirii Alba Iulia/ foto: Facebook @Unirea Alba Iulia

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 19:14 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 19:44

Nicolae Stanciu (29 de ani), mijlocașul lui Wuhan Three Towns, se află în România, unde s-a antrenat alături de Unirea Alba Iulia, locul 4 în seria 9 din Liga 3.

Stanciu se află în vacanță după finalul sezonului în China, unde a câștigat titlul alături de Wuhan Three Towns. Cel mai bun fotbalist român din 2022 în Ancheta Gazetei Sporturilor s-a întors la Alba Iulia și s-a pregătit alături de formația locală, la care a crescut.

Două transferuri dintr-un foc » Pe cine a prezentat astăzi CS Universitatea Craiova: „Au demonstrat că merită să ajungă aici!”
CSU Craiova
Două transferuri dintr-un foc » Pe cine a prezentat astăzi CS Universitatea Craiova: „Au demonstrat că merită să ajungă aici!”

Nicolae Stanciu, la antrenamentul Unirii Alba Iulia

„Surpriză, astăzi, la antrenamentul Unirii! Internaționalul Nicolae Stanciu, cel mai bun produs al clubului nostru, a revenit astăzi în vestiarele și pe terenul echipei la care a început fotbalul de performanță. 

Aflat în vacanță acasă, în Alba Iulia, Nicușor a ieșit împreună cu jucătorii Unirii la antrenament, arătându-ne, încă o dată, de ce a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2022”, a transmis Unirea Alba Iulia pe Facebook.

Stanciu este un produs al echipei din Alba Iulia. A părăsit-o pe Unirea în septembrie 2011, când a făcut pasul în Liga 1. Atunci era transferat de FC Vaslui, cu 240.000 de euro.

VIDEO. Nicolae Stanciu, gol superb pentru Wuhan Three Towns

Citește și: 

4 povești ale lui Florin Gâtejan: „Ioana Radu spunea: «Eu sunt azi conducător!»” + Un sfat pentru Dan Șucu: „Să nu ajungem precum Cortacero”

Voluntari și-a adus fundaș din Argentina » Jucătorul se laudă cu 3 intervenții de excepție la ultima echipă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează