Aguero, răspuns pe măsură pentru Zlatan: „Ești ultimul care trebuie să vorbească. Ai fost un bătăuș” + „Te roade gândul ăsta”

Sergio Aguero a făcut parte din delegația Argentinei la CM 2022/ foto: Imago Images
Sergio Aguero a făcut parte din delegația Argentinei la CM 2022/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 23:10 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 23:12

Sergio Aguero (34 de ani), fostul atacant de la Manchester City, Atletico sau Barcelona, a avut un răspuns pentru Zlatan Ibrahimovic (41), după ce suedezul a criticat comportamentul argentinienilor din timpul Campionatului Mondial.

Aguero, fost internațional argentinian, și-a apărat conaționalii și a lansat un atac la adresa lui Zlatan Ibrahimovic. Suedezul declarase că „jucătorii Argentinei nu vor mai câștiga nimic. Doar Messi va fi ținut minte”.

Pep îi pune pe jar pe catalani: „Dacă m-ar suna Barcelona, m-aș duce”
ANUNȚ
Pep îi pune pe jar pe catalani: „Dacă m-ar suna Barcelona, m-aș duce”

Aguero, mesaj pentru Ibrahimovic: „Ești ultimul care trebuie să vorbească despre comportament. Ai fost un bătăuș”

„Să ne amintim că și tu aveai comportament nesportiv. Îmi amintesc un meci Manchester City - Manchester United, în care eram pe bancă. Am observat cum provocai, înjurai. Te-ai luat la bătaie cu Nicolas Otamendi atunci. Mereu ai fost un bătăuș. Ești ultimul care ar trebui să vorbească despre asta.

Te-ai certat și cu Pep Guardiola. Mă gândesc că de asta a vrut să pleci de la Barcelona. Înainte de a vorbi despre Argentina, vorbește despre naționala țării tale. Suedia nici măcar nu a fost la Mondial. 

Mi-ai tratat colegii cu lipsă de respect. Eu am fost cu ei în Qatar, deci și pe mine m-ai tratat la fel. Așa că a venit rândul meu să vorbesc despre tine. Suntem campioni mondiali, Zlatan, te roade gândul ăsta. Messi e cel mai bun din lume, îmi pare rău pentru tine”, a spus Kun Aguero pe Twitch, citat de Goal.com.

Zlatan Ibrahimovic, atac la jucătorii Argentinei de la Campionatul Mondial

Ibrahimovic a criticat comportamentul „albiceleștilor” din timpul CM 2022, referire la scandalul de la finalul sfertului cu Olanda (2-2, 4-3 la penalty-uri), dar și la gestul obscen al lui Emiliano Martinez, după primirea trofeului pentru „Cel mai bun portar al turneului”.

„Messi este considerat cel mai bun jucător din istorie, eram sigur că va câștiga. De asemenea, sunt convins că Kylian Mbappe va mai câștiga încă o Cupă Mondială.

Sunt îngrijorat pentru jucătorii Argentinei, cu excepția lui Messi, pentru că nu vor câștiga nimic altceva. Messi a câștigat totul și va fi ținut minte, dar pe restul nu îi putem respecta, din cauza comportamentului nesportiv. 

Și asta o spun eu, ca jucător profesionist de top. Este un semn că vei câștiga o dată, dar nu vei mai câștiga din nou. Nu așa se câștigă”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de AS.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Transferul este aproape gata” » Real Madrid cumpără jucătorul plecat de pe „Bernabeu” în 2020
REAL MADRID
„Transferul este aproape gata” » Real Madrid cumpără jucătorul plecat de pe „Bernabeu” în 2020
Jose Mourinho la 60 de ani » Ce cadou frumos de la AS Roma! Visează la întoarcerea în Champions!
PORTUGALIA
Jose Mourinho la 60 de ani » Ce cadou frumos de la AS Roma! Visează la întoarcerea în Champions!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
inshallah
inshallah  •  27 Ianuarie 2023, 17:33

golanii semi-iliterati, intre ei

radumatei
radumatei  •  27 Ianuarie 2023, 14:16
Postat de therealreddog33 pe 27 Ianuarie 2023, 09:24

De acord, mai puțin cu Dibu, are deja 30 de ani, asa tânăr nu mai e ;). Altfel Zlatan cred ca s-a referit și la lipsa de respect fata de adversari, mai ales după victorie. Au aratat-o după meciul cu Olanda (inclusiv Messi), după cel cu Franța la fel. Deci nu mai putem vorbi de întâmplare. Din păcate vremurile de aur ale sportului, când după meci puteai bea o bere cu adversarul și glumi, ei bine au cam apus...

Portarii la 30 de ani sunt încă tineri, în fapt mai toți portarii de la echipe de top, atât de club cât și naționale, sunt trecuți de 30 de ani și cam toți marii portari au jucat până spre 40 de ani - Buffon, Casillas, van der Sar, Schmeichel etc.

brujo
brujo  •  27 Ianuarie 2023, 12:36
Postat de steaualiga1 pe 27 Ianuarie 2023, 10:04

Deoinde de ei, de argentinieni, daca vor mai castiga ceva. mingea e la ei...si trofeul.

Nici acum nu a depins de ei ... :)))) I-au facut lui Leo cupa cadou de sfarsit de drum. Si Zlatan are perfecta dreptate. Kun ... mare atacant, minte de fotbalist totusi ... :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează