FOTBAL  »  LIGA 3  »  CONTRACT

OFICIAL CS Dinamo a transferat doi fotbaliști care au jucat și la Dinamo din Liga 2: „O nouă provocare”

Sorin Strătilă
Sorin Strătilă

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 14:39 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 16:26

Sorin Strătilă, 36 de ani, a semnat cu CS Dinamo, echipa din Liga 3. „O nouă provocare, CS Dinamo”, a scris fotbalistul pe Facebook. La CS va merge și Ștefan Fara, portarul care a reziliat cu Dinamo din Liga 2 luna aceasta.

Strătilă, mijlocaș dreapta, a evoluat la Dinamo 1948 (echipa care e acum în Liga 2) între 2012 și 2014.

Acuzații grave la CS Dinamo: „Dănuț Lupu a dat în mine, m-a înjurat și scuipat! Merg la poliție!” » Lupu a reacționat halucinant: „Ha-ha-ha. E nebun”
CS DINAMO
Acuzații grave la CS Dinamo: „Dănuț Lupu a dat în mine, m-a înjurat și scuipat! Merg la poliție!” » Lupu a reacționat halucinant: „Ha-ha-ha. E nebun”

După ce am plecat de la Focșani, telefonul a început să sune. Am ales CS Dinamo, unde voi lucra din nou cu antrenorul Marius Bratu. Am ales CS Dinamo pentru condițiile oferite și primul obiectiv este calificarea în play-off, unde totul este posibil. Este o nouă provocare pentru mine
Sorin Strătilă, conform Monitorul expres

El evoluează de ani buni în cel de-al treilea eșalon din România, unde a schimbat mai multe echipe. A evoluat la UTA, SR Brașov și Olimpic Cetate Râșnov, iar la CS Dinamo a venit de la Focșani, cu care semnase prelungirea vara trecută. Momentul s-a consemnat la acel moment într-un cadru inedit.

CS Dinamo a transferat doi fotbaliști care au jucat și la Dinamo din Liga 2: „O nouă provocare”
Sorin Strătilă a semnat prelungirea cu CSM Focșani într-un decor inedit / Sursă foto: Facebook

Fotbalistul a semnat contractul într-un decor improvizat, pe terasa unui restaurant, în mijlocul naturii. Pe fundal, în spatele lui Strătilă, se aflau la loc de cinste un preș pus la uscat, dar și un coș de gunoi.

Strătilă are o selecție la națională, în 2011, în meciul cu San Marino, partidă în care a și evoluat 18 minute, terminată 1-0 pentru „tricolori”.

Și Ștefan Fara a semnat cu CS Dinamo

Goalkeeperul Fara, 21 de ani, va juca și el pentru echipa antrenată de Marius Bratu.

Un portar crescut de Dinamo, care a evoluat foarte puțin la prima echipă, Ștefan Fara și-a găsit angajament. După cum a confirmat Nicu Grameni, delegat CS Dinamo, în cadrul emisiunii ,,Matinal de week-end” de la Radio Dinamo1948, Fara a semnat cu CS Dinamo pentru partea a doua a sezonului.

Citește și alte știri din ligile inferioare: 

OFICIAL S-a ales praful de tot: fosta campioană a României, dezafiliată! FRF i-a dat delete de pe site

EXCLUSIV / VIDEO Leo Grozavu avertizează, după 3 luni la Iași: „Dacă nu sesizez perspective, nu mă văd aici și în viitor”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
otopeni
otopeni  •  29 Ianuarie 2023, 17:28

Fara,chiar la dl.Badea ii trebuia transferul,ce coincidenta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează