INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Sorții au decis: „El Clasico” în semifinalele Cupei Regelui!

Real Madrid - Barcelona în semifinalele Cupei Regelui // sursă foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - Barcelona în semifinalele Cupei Regelui // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 17:24 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 17:36

Osasuna - Athletic Bilbao și Real Madrid - Barcelona sunt semifinalele Cupei Regelui.

Astăzi, la sediul Federației Spaniole de Fotbal, s-au tras la sorți semifinalele Cupei Regelui, singura fază a competiției unde duelurile se joacă tur-retur.

Real Madrid a fost repartizată împotriva Barcelonei, ceea ce înseamnă că vom avea parte de 3 „Clasicos” în partea a doua a sezonului, cu tot cu duelul retur din campionat, iar Osasuna o va înfrunta pe Athletic Bilbao.

DNA anunță oficial de ce a fost reținut Victor Pițurcă! Procurorii: „Mită de 50.000 lei”
DNA
DNA anunță oficial de ce a fost reținut Victor Pițurcă! Procurorii: „Mită de 50.000 lei”

Dueluri-șoc în semifinalele Cupei Regelui: Osasuna - Athletic Bilbao și Real Madrid - Barcelona

Manșele tur se vor juca pe El Sadar, terenul Osasunei, respectiv Santiago Bernabeu, în perioada 28 februarie - 2 martie. Partidele retur vor avea loc pe 4, 5 sau 6 aprilie, iar finala se va juca pe 6 mai, pe „La Cartuja”, Stadionul Olimpic din Sevilla.

Tragerea la sorți face ca Real Madrid și Barcelona să se mai înfrunte de 3 ori în următoarele luni. Prima oară, pe Santiago Bernabeu, în manșa tur a semifinalelor Cupei. Apoi în campionat, pe Camp Nou, în weekendul 18-19 martie, iar ultima dată cu ocazia returului Cupei, la început de aprilie.

Calendarul celor de la Real Madrid este plin, întrucât „los blancos” vor participa în februarie la Campionatul Mondial al Cluburilor și vor avea o „dublă” de foc cu Liverpool în optimile Champions League, pe 21 februarie, respectiv 15 martie.

În acest sezon, Real Madrid și Barcelona s-au înfruntat de două ori. În campionat, Real a învins cu 3-1. Catalanii și-au luat revanșa în finala Supercupei Spaniei, pe care au câștigat-o cu același scor.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

El e Pintilii al Franței » Clubul din Ligue 1 e amendat cu 25.000 de euro pentru fiecare meci în care antrenorul stă pe bancă

PSG în degringoladă: „Criză de suficiență”. Antrenorul dă vina pe echipă, după ultimul rezultat prost

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close