FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-1

„Mie mi-a plăcut!” » Ciobotariu l-a lăudat pe jucătorul care și-a marcat autogol și s-a declarat mulțumit de joc, deși ilfovenii n-au avut șut pe poartă

Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul lui FC Voluntari +30   FOTO
Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul lui FC Voluntari

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 22:43 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 22:54

Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul lui FC Voluntari, a comentat eșecul cu CFR Cluj, scor 0-1. Ilfovenii n-au contat în atac, n-au avut nici măcar un șut pe spațiul porții.

„A fost un joc echilibrat. Am avut o altă atitudine față de meciul cu U Cluj, am avut o organizare defensivă foarte bună. Am întâlnit o echipă puternică, care merită să fie pe prima poziție.

Joc greu, decis la o fază fixă. O să analizăm, o să vedem unde am greșit. Dar per ansamblu nu am ce să le reproșez băieților ca joc, am făcut un joc solid.

Suntem supărați, am fi putut lua un punct, dar trebuie să mergem înainte. Jocul îmi dă speranțe că putem realiza ceea ce ne-am propus, să acumulăm puncte, pentru că etapele trec și n-am luat niciun punct.

Jocul a fost OK, ne-am luptat de la egal la egal cu CFR, o echipă mult mai bună decât noi. La 0-1 a trebuit să riscăm, să jucăm... Păcat, puteam scoate mai mult din acest joc”, a precizat Ciobotariu la PrimaSport.

A doua zi după eșecul cu Farul, FCSB a anunțat rezilierea cu un jucător: „E liber”
FCSB
A doua zi după eșecul cu Farul, FCSB a anunțat rezilierea cu un jucător: „E liber”

Concluziile lui Liviu Ciobotariu după FC Voluntari - CFR Cluj despre...

... absențele Voluntariului: „Nemec este un jucător important pentru noi, ca talie, joc, este un pivot. Noi venim din zonele laterale cu centrări, îl avem în careu pe Adam, un jucător foarte periculos. Ne-a lipsit el, ne-a lipsit și Meleke. Adam a făcut un antrenament astăzi dimineață, să vedem dacă până la meciul cu Rapid va fi apt”.

... Cristian Paz, care a debutat cu autogol: „Mie mi-a plăcut, am fost mulțumit de randamentul lui. E un jucător puternic, inteligent, mi-a plăcut de el. S-a antrenat cu noi 7 zile în acest sistem nou, dar s-a integrat bine. Are și o anumită experiență, nu-mi fac probleme pentru el. Chiar îl felicit, a făcut un joc bun”.

... tactica cu CFR: „Am încredere în băieți, putem mult mai mult. Nu a fost un joc spectaculos, dar asta a fost strategia, să avem o organizare bună defensivă, să nu primim gol și poate pe contraatac să surprindem adversarul”.

Nu avem moral, suntem într-o situație delicată, avem nevoie de puncte ca să ieșim de aici.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

9este locul ocupat de FC Voluntari în prezent, cu 26 de puncte

VIDEO: ce spune Andrei Burcă după FC Voluntari - CFR Cluj

Mai multe știri despre FC Voluntari - CFR Cluj:

Coincidențe istorice după FC Voluntari - CFR Cluj » Victorii obținute în mod identic

Dan Petrescu se felicită pentru decizia luată înainte de meciul cu Voluntari: „Am riscat, nimeni nu făcea asta” + Ce a spus despre derby-ul cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
Alex1965
Alex1965  •  31 Ianuarie 2023, 12:16

Ciobotariu poate sa isi laude toata echipa pentru non combat.Meciul sa terminat asa cum a fost programat de la inceput.

parpalache
parpalache  •  31 Ianuarie 2023, 08:59

Adevarul e ca sarcina -lor primita de la GG-via„hinu Pandele”-a fost sa scoata un egal!Și l-ar fi scos,fiind o echipa bine organizata,dar la un corner se poate intâmpla orice!Și s-a intâmplat!Iar daca juca Nemec in mod sigur ca pronosticul ar fi fost x-1!

Orangegoblin
Orangegoblin  •  30 Ianuarie 2023, 23:20
Postat de fairplayromania pe 30 Ianuarie 2023, 23:12

Un antrenor elegant, îşi spală rufele în familie, aşa cum este normal. Felicitări Ciobi !!! Educaţia şi respectul pot să ducă la succese, mahalagismele si jignirile nu ajută la nimic.

Orice blat are o doza de eleganta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează