FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Are rost să mai discutăm?” » MM Stoica, întrebat cine a făcut schimbările cu Farul

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 22:52 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 23:09

Mihai Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, a fost întrebat cine a făcut schimbările roș-albaștrilor la meciul pierdut cu Farul, scor 2-3. 

La pauza meciului cu Farul, de la FCSB au ieșit Sorescu și Edjouma, după o primă repriză solidă. Au intrat în locul lor Pantea și Coman. Au fost schimbați și Cordea și Compago, chiar după golul de 2-1, marcat de italian de la punctul cu var. Cordea scosese lovitura de la 11 metri și înscrisese primul gol al lui FCSB. În locul lor au fost introduși Miculescu și Omrani.

Ultima schimbare la FCSB a venit în minutul 79, când Oaidă a intrat în locul lui Octavian Popescu

A doua zi după eșecul cu Farul, FCSB a anunțat rezilierea cu un jucător: „E liber”
FCSB
A doua zi după eșecul cu Farul, FCSB a anunțat rezilierea cu un jucător: „E liber”

MM Stoica: „Are rost să mai discutăm cine face schimbările la noi?”

MM Stoica a fost întrebat cine a făcut schimbările cu Farul. Deși nu l-a nominalizat pe Gigi Becali, a dat de înțeles că patronul bucureștenilor a luat toate deciziile cu privire la jucătorii înlocuiți.

„Are rost să mai discutăm? Se știe ce se întâmplă la noi. Asta este realitatea. Câteodată iese bine, câteodată nu. Dar nu așa devreme se schimbă marcatorii”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Anghel Iordănescu: „Nu e normal ca în minutul 61 să îi scoți pe Compagno și pe Cordea”

Anghel Iordănescu a vorbit și el despre schimbările făcute de FCSB cu Farul și l-a criticat pe Gigi Becali.

„Nu e normal ca în minutul 61 să îi scoți pe Compagno și pe Cordea. Ordinul a venit prin telefon imediat după ce Farul a egalat. Să îi schimbi pe cei doi, unul a marcat gol și a dat pasă de gol sau a făcut penalty, iar celălalt a marcat din penalty. Nu era normal să schimbi doi jucători în acel moment.

Ce vă pot spune e că FCSB a pierdut incredibil, dar a pierdut pe mâna ei și a pierdut în primul rând pentru că e prea multă debandadă și brambureală acolo. Insistați să îi dați și lui Gigi Becali licență PRO. Insistați să îl băgați la Federație la cursurile licenței PRO”, a spus Anghle Iordănescu, potrivit Fanatik.

VIDEO. Florinel Coman, declarații după FCSB - Farul 2-3: „Nu am știut să gestionăm anumite situații”

Citește și:

Mihai Stoica, informații de impact despre scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Am martori oculari, asta au strigat cei de la Sepsi!” + Amenințare pentru următoarele etape

Dan Petrescu se felicită pentru decizia luată la meciul cu Voluntari: „Am riscat, nimeni nu făcea asta” + Ce a spus despre derby-ul cu FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
legio.sud
legio.sud  •  31 Ianuarie 2023, 14:52
Postat de istet10 pe 31 Ianuarie 2023, 09:25

Agravat maladia. Nimic vulgar. Moderator fara carte.

“Moderatorii “ au dat-o demult pe persoană fizică , sunt părtinitori , eu am fost “executat “ pt. fraza : “ zestrea fetelor “ !!!!

balderis
balderis  •  31 Ianuarie 2023, 10:37
Postat de istet10 pe 31 Ianuarie 2023, 09:25

Agravat maladia. Nimic vulgar. Moderator fara carte.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  31 Ianuarie 2023, 09:25
Postat de istet10 pe 30 Ianuarie 2023, 23:12

Cateodata iese bine? Ba, tu nu vezi ca de cativa ani, de cand s-a ***a, iese numai rau?

Agravat maladia. Nimic vulgar. Moderator fara carte.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează