FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Reacția lui Adrian Mititelu, după ce Victor Pițurcă, vechiul lui inamic, a fost reținut de procurorii DNA: „Sincer, asta îmi doresc”

Adrian Mititelu și Victor Pițurcă, în perioada în care au colaborat în Bănie
Adrian Mititelu și Victor Pițurcă, în perioada în care au colaborat în Bănie

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 08:08 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 09:15

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a reacționat pe Facebook, la câteva ore după ce Victor Pițurcă, fostul său angajat din Bănie, cu care a purtat războaie grele de-a lungul timpului, a fost reținut 24 de ore de procurorii DNA

  • CONTEXT: Victor Pițurcă, 66 de ani, a fost reținut 24 de ore și audiat ieri de procurorii DNA, iar azi ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile, alternativa fiind să fie pus sub control judiciar. 
  • El e acuzat de cumpărare de influență în dosarul măștilor neconforme achiziționate de spitale MApN prin intermediul unei firme a fiului său, Alexandru Pițurcă, o afacere de 2,2 milioane de euro.
  • Dacă e găsit vinovat, fostul selecționer poate fi condamnat la închisoare de la 2 la 7 ani

Finanțatorul juveților, condamnat în trecut la închisoare pentru fapte de corupție, s-a solidarizat cu vechiul său inamic și mărturisește că și-ar dori ca Pițurcă să scape cât mai repede de acuzațiile aduse de procurori. 

DNA anunță oficial de ce a fost reținut Victor Pițurcă! Procurorii: „Mită de 50.000 lei”
DNA
DNA anunță oficial de ce a fost reținut Victor Pițurcă! Procurorii: „Mită de 50.000 lei”

Adrian Mititelu, după ce Victor Pițurcă a fost reținut. „Mi-a fost dușman, dar îmi pare rău pentru ce i se întâmplă”

„După sănătate, libertatea este cel mai de preț dar al vieții, din păcate se realizează asta când nu o mai ai! Noaptea asta, Victor Pițurcă și-o petrece la Centrul de Detenție București! Nu-i ușor pentru un om de 67 de ani, nu-i ușor pentru familie, apropiați, etc. 

Dincolo de răutăți și polițe mai vechi, ori mai noi, suferința unora nu trebuie să însemne fericirea altora, indiferent de context și circumstanțe. Mi-a fost dușman Victor Pițurcă, însă îmi pare rău de ceea ce i se întamplă! Sper, cred, că mâine (n.r. - astăzi) judecătorul îl va lăsa să judece în libertate, acasa, lângă familie, alături de nepoți! Sincer, asta îmi doresc!”, a scris Adrian Mititelu, luni seara, pe contul său oficial de Facebook. 

Adrian Mititelu și Victor Pițurcă, conflict celebru în fotbalul românesc

Victor Pițurcă s-a judecat mult timp cu Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, pentru banii cu care a împrumutat clubul dezafiliat în 2011, în perioada în care a antrenat echipa din Bănie. Conflictul dintre Victor Pițurcă și Adrian Mititelu a stat la baza excluderii din fotbal a clubului FC Universitatea Craiova de către FRF și LPF. Deranjat că nu și-a găsit dreptatea la comisiile de la noi, Pițurcă s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

În decembrie 2021, Tribunalul Dolj a decis ca Victor Pițurcă să primească 13 milioane de euro în dosarul de faliment al Fotbal Club U. Craiova S.A., deschis în 2014 vechii societăți a lui Adrian Mititelu.

VIDEO Adrian Mititelu: „Am fost executat, defăimat, umilit, batjocorit!”

Citește și alte știri de actualitate: 

DNA anunță oficial de ce a fost reținut Victor Pițurcă! Procurorii: „Mită de 50.000 lei”

Pițurcă l-a sunat pe Dragomir înainte să fie reținut de DNA: „Asta mi-a zis! Este un șoc”

Vali Moraru n-a mai rezistat și a urlat în direct, după ce Adrian Mititelu a sunat în platou: „De 20 de ani aud asta, lăsați-mă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
AB18
AB18  •  31 Ianuarie 2023, 11:23

Dupa interventia legata de ungurii din Romania si dupa comunicatul asta, mi-a crescut respectul fata de Mititelu. Altii gen Cornel Dinu vorbesc mult si fara rost si isi dau aere de intelectuali, omul asta vorbeste simplu si zice lucruri adanci.

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  31 Ianuarie 2023, 10:57
Postat de 1cesare pe 31 Ianuarie 2023, 09:36

O avea Mititelu păcatele lui (toţi au),dar îl felicit pt comunicatul dat. Până la urmă asta ne deosebeşte de regnul animal .... umanitatea,puterea de a ierta.

Un comunicat de tot *** plin de ipocrizie .. Cica "sper sa scape si sa se intoarca la familie".. Dar de ce sa scape domnule, daca e vinovat??? Un comunicat corect trebuia sa sune astfel: daca se dovedeste cu probe indubitabile ca e vinovat, sa plăteasca conform legii, daca nu, sa fie achitat/eliberat...Dar nu, noi trebuie sa ne arătam "umani", blabla...Cu infractorii??? Cine zice?! Si cum ramane cu "legea e una pentru toti"?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eunescu09
eunescu09  •  31 Ianuarie 2023, 10:45

Sincere felicitări lui Mititelu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează