FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

EXCLUSIV CCA a decis: nu va fi delegat un arbitru FIFA la CFR - FCSB! Decizia surprinzătoare luată de Kyros Vassaras

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 17:14 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 17:27

Sebastian Colțescu (45 de ani) este alesul lui Kyros Vassaras pentru a conduce meciul de duminică seară din etapa #24 dintre CFR Cluj și FCSB

Cu șapte „fluierași” FIFA pe listă, Comisia Centrală a Arbitrilor, condusă de grecul Kyros Vassaras, se face din nou de râs! Motivul? Oficialii CCA au decis să-l trimită la cel mai important etapei, CFR Cluj - FCSB, de duminică seară, pe craioveanul Sebastian Colțescu, care nu mai are ecuson internațional de doi ani.

A efectuat vizita medicală și e apt de joc pentru derby-ul CFR Cluj - FCSB
CFR Cluj - FCSB
A efectuat vizita medicală și e apt de joc pentru derby-ul CFR Cluj - FCSB

Chiar dacă nu mai e pe lista FIFA, Colțescu se află la unul dintre cele mai bune sezoane din carieră. Doar că acesta nu mai face parte de pe lista FIFA tot în urma unei decizii a lui Vassaras. În tur, meciul de la București a fost condus de Istvan Kovacs.

Din ce șapte „centrali” FIFA, doi lipsesc și nu sunt disponibili la delegări: Hațegan (fără delegări din martie 2022 după ce-a suferit un infarct) și Kovacs (plecat la Campionatul Mondial al Cluburilor, găzduit de Maroc).

În plus, Marian Barbu a greșit grav la U Cluj - Rapid, când n-a dat un penalty clar pentru gazde, iar Andrei Chivulete se află în prim-plan-ul scandalului de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova, unde a oprit meciul pentru scandările galeriei oaspete.

2,37este cota caselor de pariuri ca CFR să câștige meciul de duminică, în timp ce FCSB are cota 3,25 pentru un succes

Cine face parte de pe lista FIFA

  • Ovidiu Hațegan
  • Istvan Kovacs
  • Radu Petrescu
  • Horațiu Feșnic
  • Marcel Bârsan
  • Andrei Chivulete
  • Marian Barbu

Etapa 24 / Match Preview CFR Cluj - FCSB

Citește și:

Cazul „Pintilii”, a treia oară pe masa Comisiei de Disciplină » Ce se întâmplă cu antrenorul FCSB la derby-ul cu CFR Cluj
CFR CLUJ - FCSB
Cazul „Pintilii”, a treia oară pe masa Comisiei de Disciplină » Ce se întâmplă cu antrenorul FCSB la derby-ul cu CFR Cluj
S-a pronunțat! Becali a anunțat ce se întâmplă cu Dawa, după evoluția catastrofală cu Farul
FCSB
S-a pronunțat! Becali a anunțat ce se întâmplă cu Dawa, după evoluția catastrofală cu Farul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
Garbo
Garbo  •  03 Februarie 2023, 18:06

A -ti auzit Real Madrid joaca duminica de la ora 15 dar cine-i Real Madrid noi tot insistam ca CFR nu are spectatori avind in spate cel mai mic cartier al Clujului si decalam meciul cu o ora ìn cea mai rece zi a lunii fbruarie la Cluj pe ger ???

Doralin
Doralin  •  02 Februarie 2023, 13:15

Foarte bun craioveanul. A arbitrat in Champions League si are sute de meciuri la mijloc. Arbitru echidistant, desi cam tinea partea echipei lui Gigi. Nu cred ca va face greseli iar unde nu stie 100% va consulta VAR

007claudiu
007claudiu  •  01 Februarie 2023, 12:00
Postat de Chris.Dumitrescu pe 01 Februarie 2023, 09:00

Acum exista VAR, chiar daca greseste arbitrul de centru sau de margine, I se comunica in casca si poate reveni dupa vizionare. Stiu ce vor Fcsb-istii, orice atingere sa fie fault. Pune mana pe el, orice contact, gata, fault. Nu merge asa, au vazut si ei in Europa, fotbalul e fizic, contactul face parte din joc. Daca noi ne vom imbata cu apa rece ca trebuie sa ni se dea, uite , cand jucam acolo nu primim nimic, ba colac peste pupaza ne si intoarcem cu 10-0.

Inainte li se spuneau vitezistii, acum li se spun zecesebistii :)))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează