INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona a pierdut singurul fundaș dreapta din lot » Jucătorul și-a făcut bagajele și a plecat în Portugalia

Hector Bellerin (dreapta)/ foto: Imago Images
Hector Bellerin (dreapta)/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 18:43 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 19:04

Barcelona îl vinde pe Hector Bellerin (27 de ani), singurul fundaș dreapta la bază din lot, la Sporting Lisabona.

Spaniolul crescut în La Masia și-a luat rămas bun de la coechipierii săi marți dimineață și a plecat în Portugalia pentru a semna cu Sporting. Barcelona va primi undeva între 1 și 2 milioane de euro, potrivit AS.com.

Barcelona a câștigat în instanță » Ce se întâmplă cu Gavi în ultima zi de mercato
BARCELONA
Barcelona a câștigat în instanță » Ce se întâmplă cu Gavi în ultima zi de mercato

Barcelona l-a vândut pe Bellerin la Sporting

Bellerin s-a întors la Barcelona în vara lui 2022. Hector a fost adus liber de contract, după despărțirea de Arsenal. El a fost crescut în academia catalanilor, dar a plecat în Anglia la 15 ani, fiind transferat de „tunari”. A mai fost împrumutat de-a lungul timpului la Watford și Betis.

Bellerin o părăsește pe Barcelona pentru a doua oară și va merge la Sporting în locul lui Pedro Porro, fundașul dreapta vândut la Tottenham pentru 45 de milioane de euro.

Xavi: „Bellerin a cerut să fie lăsat să plece”

Bellerin a fost nemulțumit de statului său de la revenirea la Barcelona și a cerut să fie lăsat să plece. Deși era singurul fundaș dreapta la bază din lot, Xavi i-a preferat în locul său pe Kounde (fundaș central), Alejandro Balde (fundaș stânga) sau Sergi Roberto, provenit din mijlocaș.

Bellerin a jucat doar 7 meciuri pentru Barcelona în acest sezon: 3 în La Liga, două în Champions League și două în Cupa Spaniei.

15 milioane de euroeste cota lui Hector Bellerin, potrivit transfermarkt.com

Hector ne-a cerut să fie lăsat să plece pentru a prinde mai multe minute. Nu a fost vorba de vreun conflict. Odată cu plecarea lui, a lui Memphis Depay și retragerea lui Pique, cred că avem nevoie de întăriri.

- Xavi, antrenor Barcelona

Citește și:

Cu 4 competiții de jucat, Real Madrid a primit o veste groaznică: un titular stă două luni pe tușă

Mutare spectaculoasă în Premier League » Chelsea l-a vândut liderului Arsenal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  31 Ianuarie 2023, 23:14
Postat de cpt.ahab pe 31 Ianuarie 2023, 20:48

Singurul fundaș dreapta, dar improvizațiile au jucat mai bine decât el. Cât timp Barca a luat ceva bani pe el, tot e bine.

nu e vorba de cat a luat ci mai degraba ca scapa de un salariu. Spre deosebire alte campionate, In Spania fiecare echipa are o anumita limita salariala.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  31 Ianuarie 2023, 20:48

Singurul fundaș dreapta, dar improvizațiile au jucat mai bine decât el. Cât timp Barca a luat ceva bani pe el, tot e bine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează