INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

„Vi le aduc în vestiar” » Berlusconi, presat să respecte promisiunea scandaloasă făcută fotbaliștilor: „M-au sunat de 100 de ori”

Silvio Berlusconi, în momentul promisiunii pentru jucătorii lui Monza
Silvio Berlusconi, în momentul promisiunii pentru jucătorii lui Monza

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 19:20 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 19:46

La petrecerea de Crăciun a celor de la AC Monza, patronul Silvio Berlusconi (86 de ani) le-a promis fotbaliștilor „un autobuz plin de târfe” dacă aceștia aveau să învingă una dintre marile echipe ale țării, precum AC Milan sau Juventus. Duminică, Monza a învins „Bătrâna Doamnă” în etapa 20 din Serie A.

Vreme de 30 de ani patron la AC Milan, Silvio Berlusconi conduce acum clubul AC Monza, ocupant al locului 11 în Serie A.

În stilul caracteristic, Berlusconi le-a făcut o promisiune inedită fotbaliștilor lui Monza la petrecerea de Crăciun de anul trecut. Le-a făgăduit „un autobuz plin de târfe” dacă aceștia aveau să învingă unul dintre marile nume din campionat, precum AC Milan sau Juventus.

Angajatul acuzat de Adrian Mititelu pentru 0-3 la „masa verde” cu Sepsi recunoaște: „Am făcut o greșeală prea mare”
Sepsi - FCU Craiova
Angajatul acuzat de Adrian Mititelu pentru 0-3 la „masa verde” cu Sepsi recunoaște: „Am făcut o greșeală prea mare”

Silvio Berlusconi: „Am fost sunat de 100 de ori”

Acest lucru s-a întâmplat duminică, când Monza s-a impus chiar pe terenul lui Juventus, 2-0!

După meci, când a fost întrebat despre acea promisiune, Berlusconi s-a amuzat. A declarat pentru La Repubblica. conform SportBible, că „Deja am fost sunat de 100 de ori, mi s-a cerut să mă țin de cuvânt”.

Urmează să jucăm cu Milan, Juventus. Dacă învingeți vreuna dintre aceste echipe de top, vă voi aduce un autobuz plin de târfe în vestiar. 

- Silvio Berlusconi

Duminică, imediat după succesul cu Juventus, administratorii paginii de Twitter a clubului deținut de Berlusconi a intrat în joc și a publicat o poză cu autocarul clubului, aluzie la promisiunea patronului:

Berlusconi a fost acuzat în 2011 că a întreținut relații sexuale cu o prostituată minoră. Avea să fie achitat în 2015, după ce un judecător a decis că fostul patron al lui AC Milan nu știa că fata este minoră.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cu 4 competiții de jucat, Real Madrid a primit o veste groaznică: un titular stă două luni pe tușă

Italienii titrează: „Fotbalistul român a primit 6 ani de închisoare pentru viol în grup”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  01 Februarie 2023, 08:16

Inca nu mi-ati publicat comentariul. E drept ca va caracterizeaza "ascunsul dupa deget" cand primiti vreo critica. Nu-i nimic, astazi va fac reclamatie la CNA pentru folosirea unor cuvinte jignitoare intr-un articol care poate fi accesat public de minori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează