FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sefer a ieșit la atac: „Să-și ia vitaminele, nu prea gândește! E frustrat”

Antonio Sefer, la interviul după Rapid - FC Voluntari 4-1 // sursă foto: captură OrangeSport
Antonio Sefer, la interviul după Rapid - FC Voluntari 4-1 // sursă foto: captură OrangeSport

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 07:49 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 09:15

Antonio Sefer (22 de ani) i-a răspuns dur impresarului Florin Manea, care-l atacase într-o intervenție recentă. „Să-și ia vitaminele, nu prea gândește”, i-a transmis mijlocașul lui Rapid.

„Sefer pune pe Facebook, la 23 de ani, că «Mi-a făcut mama geanta să plec în cantonament». Cine vrea să te transfere citește acolo, ia la puricat tot ce ai postat, e atent la tot. Cum să postezi că îți face mama geanta, fiind om în toată firea?”, a spus Florin Manea despre Sefer zilele trecute, la sport.ro.

Anterior, în vara lui 2022, Manea îl atacase la GSP Live pe mijlocașul ofensiv de la Rapid: „E puțin labil psihic”.

În ambele intervenții, Manea a susținut că l-a reprezentat pe Sefer, dar că înțelegerea lor s-a încheiat din cauza presiunilor puse pe fotbalist.

Marko Dugandzic, „transformat” în Messi de galeria Rapidului: „Incredibili!”
Rapid - Voluntari 4-1
Marko Dugandzic, „transformat” în Messi de galeria Rapidului: „Incredibili!”

Antonio Sefer, mesaj acid pentru Florin Manea: „Să-și ia vitaminele, nu prea gândește”

Sâmbătă seara, după Rapid - FC Voluntari 4-1, Sefer i-a răspuns. Fotbalistul a recurs chiar la jigniri și a negat că ar fi avut vreodată un contract de reprezentare cu Manea.

„Vreau să clarific această dispută: el nu a fost niciodată impresarul meu. Din păcate, dă cu vorbe grele în mine. Nu cred că merit acest lucru, eu am vorbit mereu frumos despre el. N-am semnat cu dânsul și probabil e puțin frustrat.

Sper să-și ia vitaminele, pentru că nu prea gândește, are creierul nu prea bun. Să aibă grijă de el și să nu mai comenteze de mine. E a doua oară când vorbește despre mine și nu cred că este cazul. L-am respectat foarte mult și o fac în continuare, sper să mă respecte și el.

Nu e vorba că mă doare, dar familia mea se uită la televizor și nu e OK când văd astfel de lucruri despre mine. Sper să fi fost ultima dată când am auzit astfel de vorbe”, a spus Sefer la OrangeSport.

Sefer a refuzat în finalul lunii ianuarie transferul în Belgia, la Zulte Waregem, locul 16 în Jupiler Pro League. N-a fost mulțumit de salariul pe care i l-au propus belgienii, 11.000 de euro lunar, doar 2.000 în plus față de ce încasează la Rapid.

VIDEO: Florin Manea, despre Antonio Sefer

Mai multe știri din Superligă:

Primul golgeter din istoria modernă a lui CFR Cluj știe cum se termină derby-ul cu FCSB și răspunde la o întrebare esențială: „Să vedem cât mai poate și el”

Mihai Stoichiță, răspuns acid pentru Dan Petrescu: „Nu comentez ce spune unul și altul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
ED_BAD
ED_BAD  •  06 Februarie 2023, 00:11
Postat de vasileroaita pe 05 Februarie 2023, 09:22

Se vede că Manea nu a fost niciodată mamă! Bravo, Sefer!

:)))

ED_BAD
ED_BAD  •  06 Februarie 2023, 00:09
Postat de valihaita pe 05 Februarie 2023, 09:42

Manea nu poate fi decat tata, vasilica!

Poate fi chiar tatal tau, ca o stiu pe mama ta si cred ca orice e posibil. Bine, cine nu o stie...?! :)) Sa ai o zi frumoasa!

atthur
atthur  •  05 Februarie 2023, 20:32
Postat de vasileroaita pe 05 Februarie 2023, 11:14

E ăla cu 7 clase mai bun decât Tavi Gostat!

Și tu ești cu șapte clase mai prost decât oricine de p-aci,poate cu excepția lu' cascalin....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează