FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - SEPSI 1-1

VIDEO CS Mioveni - Sepsi 1-1 » Condus tot meciul, Dică s-a salvat la ultima fază + „Centralul” Bârsan n-a văzut un penalty clar!

Mioveni - Sepsi +15   FOTO
Mioveni - Sepsi

Articol de , - Publicat duminica, 05 februarie 2023 17:03 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 18:08

CS Mioveni și Sepsi au remizat, 1-1, într-un meci din etapa a 23-a din Liga 1. Gazdele au fost conduse aproape tot meciul, dar au salvat un punct în prelungiri. Oaspeților le-a fost refuzat un penalty în minutul 55, la 0-1. Nicolae Dică rămâne neînvins în 3 meciuri la argeșeni (două victorii, un egal).

Rezultatele etapei #24 din Superliga

CS Mioveni a început în atac partida. La prima fază, Niczuly a respins șutul lui Benchaib. Același belgian i-a așezat apoi mingea pe cap lui Garutti, a cărui reluare a fost respinsă în corner de portarul lui Sepsi ('5). 

Oaspeții aveau să miște tabela în minutul 9. Înghesuit în margine, Aganovic a inventat o centrare cu adresa Rondon. Fostul atacant de la CFR i-a așezat cu pieptul balonul lui Cosmin Matei, care l-a executat pe Greab cu un șut în diagonală. Sepsi a fost aproape de 2-0 în minutul 70, când Tudorie n-a cadrat din câțiva metri.

Mioveni - Sepsi
+11 FOTO

Bârsan n-a văzut un penalty cât casa în Mioveni - Sepsi

În minutul 55, la 1-0 pentru oaspeți, Sepsi ar fi trebuit să primească un penalty, dar arbitrul Marcel Bârsan și cei din camera VAR nu au intervenit. Nicolae Păun a căzut în careu după un duel cu Pedroso, dar centralul a lăsat jocul să continue. 

CS Mioveni - Sepsi 1-1 » Condus tot meciul, Dică s-a salvat la ultima fază + „Centralul” Bârsan n-a văzut un penalty clar!
Marcel Bîrsan / FOTO: Imago

Reluările TV au arătat că mijlocașul de la Sepsi a lovit primul mingea, iar apărătorul gazdelor îl lovește apoi în zona tibiei. VAR-ul nu a intervenit pentru a schimba decizia lui Bârsan.

+1 FOTO

Sepsi - CS Mioveni, decis la ultima fază

Ultimele 10 minute au fost dramatice, iar Sepsi a ratat șansa unei victorii importante în lupta pentru play-off. Mai întâi, Nicolae Păun a fost eliminat, după două galbene în două minute, 84 și 86. 

Apoi, în minutul 90+4, CS Mioveni a obținut un penalty. Bogdan Rusu a fost faultat în careu de Mark Tamas, care a ajuns cu întârziere și l-a lovit pe atacantul gazdelor. Decizia a părut una discutabilă, dar arbitrul e acoperit de regulament, între cei doi jucători existând un contact. Nici la această fază nu a intervenit VAR-ul.

CS Mioveni - Sepsi 1-1 » Condus tot meciul, Dică s-a salvat la ultima fază + „Centralul” Bârsan n-a văzut un penalty clar!

Tot Bogdan Rusu a executat lovitura de pedeapsă și a transformat fără probleme. 

După acest joc, Sepsi are 33 de puncte, pe locul 6, ultimul care duce în play-off. CS Mioveni e ultima, cu 16 puncte.

Clasamentul actualizat din Superliga

CS Mioveni - Sepsi 1-1

Informațiile relatate de Remus Dinu, reporterul GSP prezent la meci:

  • Sepsi e însoțită la Mioveni de o galerie formată din 60 de persoane, cifră comunicată Gazetei de Jandarmerie. Fanii veniți din Covasna domină fondul sonor, dar nu există un „duel” direct.
  • Mioveni se bazează pe o mini-galerie organizată, situată în spatele porții lui Niczuly. E formată din 20-25 de persoane, patru jandarmi asigură ordinea în zonă.
  • Suporterii veniți de la Sfântu Gheorghe și-au încurajat favoriții încă de la încălzire și, așa cum s-a obișnuit, au scandat majoritatea cântecelor în maghiară.
  • În total, la meci asistă aproximativ 400 de spectatori, cifră neoficială. 
  • A nins ușor sâmbăta seară în județul Argeș, dar gazonul se prezintă în condiții satisfăcătoare.
  • La ieșirea echipelor pe gazon, fanii lui Sepsi au început să cânte la unison, prilej pentru a fi „întâmpinați” de un cor zgomotos de huiduieli plecat dinspre Tribuna I. 
  • Nicolae Dică, omul care încearcă să producă un adevărat miracol la Mioveni, a fost aplaudat la scenă deschisă înainte de meci.
  • Foarte mulți nervi în a doua parte. Se joacă mai dur, cu multe fragmentări. Faultat dur de Dimitrov, Rusu a avut o izbucnire nervoasă la adresa bulgarului, fiind calmat cu greu de arbitru. Au existat tensiuni și între coechipieri: Mihai Bălașa a zbierat, efectiv, la colegul Păun: „Băi boule, stai aici!”. Nervozitatea se resimte și la Tribuna I, unde spectatorii au propriul „meci” cu „centralul” Bîrsan, admonestat la fiecare decizie pro-Sepsi.

No pressure, Dică :)

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, înfofolit și cu glugă pe cap, urmărește meciul de la „buza” tribunei oficiale. Îngândurat, n-a stat o clipă jos în prima jumătate de oră a partidei. Mai în glumă, mai în serios, „Nick” nu scapă nici la Mioveni de ochii critici din lojă.

CS Mioveni - Sepsi 1-1 » Condus tot meciul, Dică s-a salvat la ultima fază + „Centralul” Bârsan n-a văzut un penalty clar!

CS Mioveni - Sepsi. Echipele de start

CS Mioveni: Al. Greab - Sno, Scarlatache, Garutti, Pedroso - Lixandru, Panait - Antal, Benchaib, Carnat - B. Rusu
Rezerve: Fl. Croitoru - Rădescu, Șerbănică, Mboumbouni, Lepistu, Diallo, Toma, B. Krasniqi, Buziuc
Antrenor: Nicolae Dică

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, M. Bălașa, Dumitrescu - Aganovic, N. Păun - Rondon, C. Matei, I. Gheorghe - Safranko
Rezerve: Began - M. Tamas, R. Ispas, Francisco Junior, Achahbar, A. Nistor, I. Grigore, V. Popa, Al. Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: „Orășenesc” (Mioveni)
Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti), A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) A2: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti) Arbitru VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti), Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti)

Citește și: 

Momentul care a umbrit sărbătoarea lui Adrian Mutu: „Doar asta m-a deranjat azi!”
Rapid - Voluntari 4-1
Momentul care a umbrit sărbătoarea lui Adrian Mutu: „Doar asta m-a deranjat azi!”
„Mi se pare de neînțeles că Rapid nu are un jucător care să dea gol” » Marko Dugandzic i-a închis gura lui Marian Iancu: 6 goluri în 3 meciuri
RAPID
„Mi se pare de neînțeles că Rapid nu are un jucător care să dea gol” » Marko Dugandzic i-a închis gura lui Marian Iancu: 6 goluri în 3 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
bizzonu
bizzonu  •  06 Februarie 2023, 11:06
Postat de adriann_ pe 05 Februarie 2023, 18:16

Arbitrii trag pentru cioban, lupta cu disperare sa se asigure ca intra in play-off atat *** din berceni cat si macar un satelit clar. *** *** ***

RADETI BAIETI DE PROSTUL ASTA E PESTE TOT DAR DE ASEARA A DISPARUT CA IAR I_A FACUT STEAUA ZILE NEGRE

atthur
atthur  •  05 Februarie 2023, 20:38

osk-ul va fi "ras" de acum!!! Și stai să vezi când va juca osk niște meciuri cu echipe care au cât de cât o galerie!!! Mamă,mamă ce-or să-și mai audă. Și-mi pare cumva rău, că-s ungur și eu,dar din punctul meu de vedere vinovat e pudibondul de chivulete!!!!

chivvv5
chivvv5  •  05 Februarie 2023, 20:21

Hai CS Mioveni! Sigur se poate evita retrogradarea! Un oraș frumos care merită o echipă in liga 1!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează