FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Spaniolii scriu că un fotbalist de la FCSB e dorit în La Liga » Ce supervedetă ar trebui să înlocuiască preferatul lui Gigi Becali

Octavian Popescu (20 de ani, dreapta), fotbalistul vicecampioanei României, FCSB, ar fi dorit de Atletico Madrid, locul 4 în clasamentul din La Liga. 
Foto: Imago
Octavian Popescu (20 de ani, dreapta), fotbalistul vicecampioanei României, FCSB, ar fi dorit de Atletico Madrid, locul 4 în clasamentul din La Liga. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 13:33 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 13:33

Octavian Popescu (20 de ani), fotbalistul vicecampioanei României, FCSB, ar fi dorit de Atletico Madrid, locul 4 în clasamentul din La Liga. 

Tânărul jucător al roș-albaștrilor ar fi pe lista posibililor înlocuitori pentru belgianul Yannick Carrasco (29 de ani), care ar dori să părăsească gruparea de pe „Wanda Metropolitano” la finalul sezonului în curs, scriu cei de la todofichajes.com. 

Sefer a ieșit la atac: „Să-și ia vitaminele, nu prea gândește! E frustrat”
RAPID
Sefer a ieșit la atac: „Să-și ia vitaminele, nu prea gândește! E frustrat”

Octavian Popescu, de la FCSB, ar fi dorit de Atletico Madrid

„Conducerea clubului madrilen caută noi fotbaliști care să întărească linia de atac a echipei, iar unul dintre jucătorii urmăriți este Octavian Popescu. Tânăra extremă a strâns deja selecții în echipa națională, dar și multe meciuri în atacul echipei istorice Steaua București. 

Având un contract care expiră în iunie 2024, clubul la care activează știe că a venit vremea să încaseze bani de pe urma transferului său, iar Atletico Madrid este unul dintre cluburile care îl doresc. 

Roș-albii au intrat deja în contact atât cu agentul jucătorului, cât și cu conducerea clubului Steaua, iar Octavian Popescu este unul dintre pariurile lui Atletico Madrid, care își dorește să își întinerească lotul”, arată sursa citată. 

Adrian Ilie, în octombrie 2022: „M-a sunat o echipă din Spania, să le spun ce văd la Octavian Popescu. S-ar putea să fie Atletico Madrid”

Adrian Ilie (48 de ani), fost mare internațional, dezvăluia, în octombrie 2022, că l-a urmărit pe Octavian Popescu la meciul România - Finlanda, scor 1-0, din Liga Națiunilor. „Cobra” a spus că o echipă din Spania l-a sunat să îl întrebe ce vede la fotbalistul FCSB-ului, indicând că formația era din primele 4 din La Liga, posibil Atletico Madrid. 

„L-am urmărit special pe Tavi Popescu la meciul cu Finlanda, de la echipa națională. Special m-am uitat, pentru că m-au sunat ca să le dau o părere de-a mea undeva de afară, o echipă… 

M-a sunat o echipă din Spania, să le spun ce văd eu la acel jucător. E o echipă din Primera (n.r. - La Liga), din primele 4. S-ar putea să fie Atletico”, a declarat la acea vreme Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

VIDEO. Superliga. FCU Craiova - FCSB. Octavian Popescu deschide scorul în primele minute

Citește și: 

Consens între Răducioiu și Gică Popescu » Fotbalistul din Superligă care i-a impresionat: „Nu o spun eu, o spunea Cruyff”

Mihai Stoichiță, răspuns acid pentru Dan Petrescu: „Nu comentez ce spune unul și altul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
VanBasten
VanBasten  •  05 Februarie 2023, 23:24
Postat de stelu pe 05 Februarie 2023, 17:01

haters gonna hate, the naysayers may say nay, dar adevarul e ca octa popescu este exact genul de jucator care ii place lui simeone. puternic, agresiv, neostenit

Simeone nu mai e la Atletico. Buhahaha

parpalache
parpalache  •  05 Februarie 2023, 17:32

Io știu ca o echipa de calibrul lui Atletico de Madrid(care s-a fript cu transferul lui Joao Felix),daca o intereseaza un jucator iși trimite scouteri incognito!Și nu odata ci cel puțin de 3 ori!Și știu și ei atâta fptbal incât sa nu inghita câte un„film artistic”ca cele cu Botoșani, sau cu Hermanstadt,sau cu Chindia!

stelu
stelu  •  05 Februarie 2023, 17:01

haters gonna hate, the naysayers may say nay, dar adevarul e ca octa popescu este exact genul de jucator care ii place lui simeone. puternic, agresiv, neostenit

Vezi toate comentariile (12)
Comentează