INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - OLYMPIAKOS

VIDEO Scene ca în Liga 1 în derby-ul lui Răzvan Lucescu din Grecia » De ce au fost trimise echipele la vestiare

PAOK, formația pregătită de Răzvan Lucescu în Grecia, o înfruntă astăzi pe Olympiakos, campioana en-titre. Startul meciului a fost amânat cu 19 minute din cauza unor mesaje afișate în tribune
PAOK, formația pregătită de Răzvan Lucescu în Grecia, o înfruntă astăzi pe Olympiakos, campioana en-titre. Startul meciului a fost amânat cu 19 minute din cauza unor mesaje afișate în tribune

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 20:51 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 20:56

PAOK, formația pregătită de Răzvan Lucescu în Grecia, o înfruntă astăzi pe Olympiakos, campioana en-titre. Startul meciului a fost amânat cu 19 minute, până la ora 20:49, din cauza unor mesaje afișate în tribune.

Oaspeții de la Olympiakos au cerut îndepărtarea unui mesaje din tribunele stadionului, informează Gazzetta.gr. Textul care i-a deranjat ar fi fost un joc de cuvinte la adresa finanțatorului Evangelos Marinakis: „Marinarcos”. E un joc de cuvinte cu legătură la serialul „Narcos”, cel în care este prezentată povestea lui Pablo Escobar, personaj devenit celebru din cauza afacerilor cu droguri.

Arbitrul înfruntării a așteptat 10 minute, apoi a retrimis echipele la vestiare. Între timp, meciul a fost reluat cu o întârziere de 19 minute. Toate evenimentele importante vor fi pe GSP.ro. 

Desfășurarea evenimentelor de la Salonic au adus aminte de incidentul de săptămâna trecută, din Sepsi - FCU Craiova. „Centralul” Andrei Chivulete a oprit atunci definitiv partida din cauza scandărilor xenofobe din tribune. 

live » PAOK - Olympiakos 0-0

PAOK și Olympiakos sunt la egalitate de puncte, pe locurile 3 și 4, cu 42 de puncte.

VIDEO. Atmosferă incendiară creată de fanii lui PAOK înaintea meciului cu Olympiakos

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Valentin Mihăilă a ieșit de pe teren în lacrimi, după doar 14 minute din duelul cu Drăgușin, Pușcaș și Drăguș!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Catalinn_
Catalinn_  •  05 Februarie 2023, 21:11

Sa înțeleg ca grecii au scandat: “Afara, afara cu Marinarcos din țara!”???:-))) Altfel care-i asemănarea!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează