FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Tavi Popescu, suspendat din cauza gestului făcut după înlocuire! Colțescu n-a avut milă

Tavi Popescu, în centrul imaginii +5   FOTO
Tavi Popescu, în centrul imaginii

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 23:14 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 23:28

FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Octavian Popescu (20 de ani) a văzut un cartonaș galben în prelungiri, după momentul înlocuirii, și va lipsi în meciul cu FC Voluntari, din runda următoare. 

Octavian Popescu a fost înlocuit cu Billel Omrani în al treilea minut al prelungirilor. Înainte să ajungă ajungă la banca de rezerve, „decarul” oaspeților a făcut un popas în fața galeriei venite de la București.

Octavian Popescu, suspendat pentru Voluntari - FCSB 

„Centralul” Sebastian Colțescu nu a apreciat gestul și i-a acordat cartonașul galben. Din cauza avertismentului, Tavi va lipsi în deplasarea de la Voluntari, programată duminică, 12 februarie, de la ora 20:00.

Până în momentul înlocuirii, Popescu se descurcase bine, în media echipei. A fost recompensat de reporterii Gazetei Sporturilor cu nota 7. 

VIDEO. Probleme cu nocturna cu 10 minute înainte de CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV / VIDEO Ce s-a întâmplat pe stadion la CS Mioveni - Sepsi, la o săptămână de la scandalul de xenofobie cu FCU Craiova

Cum a fost „premiat” Andrei Chivulete de CCA, după ce a oprit meciul Sepsi - FCU Craiova din cauza scandărilor xenofobe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
legio.sud
legio.sud  •  06 Februarie 2023, 14:34
Postat de anticenzuralasport pe 06 Februarie 2023, 00:09

Coltescu in ultimele minute și-a pierdut busola...Nu a sancționat un cot cu cartonaș...a dat gratuit galben lui Miculescu și de ras de galbenul lui Popescu! Un jucător poate sa fie și în teren și poate scanda cu suporterii proprii...În plus Coltescu este repetent că nu a cerut organizatorilor că sa nu se arunce cu bulgari în adversari...

Ar fi interesant de văzut ce a scris observatorul de joc despre bombardamentul cu bulgări aplicat de “ ultracivilizații “ frustrați din Cluj ?!!!

varanga53
varanga53  •  06 Februarie 2023, 14:27

Nu mila ci MINTE nu a avut Coltescu !

johny2003
johny2003  •  06 Februarie 2023, 02:16

Tre' sa mai intre si Coman...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează