FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

VIDEO Mihai Stoica „a decolat” după victoria cu CFR Cluj » Refrenul scandat cu galeria: „Doar pentru tine am renunțat la tot!”

FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Mihai Stoica și jucătorii au sărbătorit minute bune alături de galeria venită de la București. +19   FOTO
FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Mihai Stoica și jucătorii au sărbătorit minute bune alături de galeria venită de la București.

Articol de , - Publicat luni, 06 februarie 2023 00:07 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 00:10

FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Mihai Stoica și jucătorii au sărbătorit minute bune alături de galeria venită de la București. 

Golul marcat de Malcom Edjouma în minutul 88 a declanșat sărbătoarea în tabăra celor de la FCSB. Mihai Stoica a fost cel care a dat tonul petrecerii, primul care „a decolat” pe derdelușul din Gruia.

VIDEO. FCSB, sărbătoare în casa campioanei CFR Cluj 

Managerul general al grupării din Berceni i-a condus apoi pe fotbaliști spre sectorul în care a fost prezenta duminică galeria. În ciuda gerului, au petrecut împreună câteva minute bune.

„Ardeam de nerăbdare să merg la stadion / Doar pentru tine Steaua, am renunțat la tot!”, a fost refrenul favorit cântat de fani alături de jucători.

Andrei Cordea a fost cel mai curajos. S-a urcat pe gardul din fața ultrașilor și a dat tonul cântecelor.

Ce au spus jucătorii de la FCSB după victoria cu CFR Cluj 

Am reușit să ne apropiem, suntem o familie, am făcut un meci senzațional. Bucuria e cu atât mai mare, cu cât victoria a venit pe final. Am încercat să fiu cât mai concentrat pentru că știam că trebuie să nu luăm gol ca să câștigăm. Îl felicit și pe Scuffet pentru că a scos câteva mingi foarte grele. 

E bucurie mare în vestiar. Candidați la titlu am fost în fiecare an, depinde doar de noi. Sperăm să menținem această linie bună și să luptăm până la final pentru campionat
- Ștefan Târnovanu, portar FCSB 

Așa e fotbalul, de asta e frumos. Dacă etapa trecută am pierdut punctele, acum am reușit să le câștigăm. Cred că în prima repriză am avut niște situații bune de a marca. Ne bucurăm că am reușit să dăm lovitura pe final. O victorie foarte frumoasă, cred că am meritat, asta ne dă moral pentru viitor. Acum 15 etape eram la 20 de puncte și nu ne mai gândeam la titlu. Ne apropiem pas cu pas și vedem la finalul sezonului unde o să ne clasăm
- Darius Olaru, mijlocaș FCSB

VIDEO CU GOLUL. Acțiunea prin care Malcom Edjouma a deblocat derby-ul CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV / VIDEO Ce s-a întâmplat pe stadion la CS Mioveni - Sepsi, la o săptămână de la scandalul de xenofobie cu FCU Craiova

Cum a fost „premiat” Andrei Chivulete de CCA, după ce a oprit meciul Sepsi - FCU Craiova din cauza scandărilor xenofobe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
unbiped
unbiped  •  06 Februarie 2023, 18:08
Postat de elgabri pe 06 Februarie 2023, 10:08

Meme a invatat acest procedeu la parnaie ??

Nu, nici gand, a invatat in timp ce se plictisea la un meci de la ora 11, al celor de la rinamo.

GardaIosefina
GardaIosefina  •  06 Februarie 2023, 12:23

Cum ba sa plangi de aseara incontinuu pentru ca a batut FC STEAUA BUCURESTI? =))))))))))))))))))))))))))))))

cornel.201
cornel.201  •  06 Februarie 2023, 11:57

memeule gura mica!cfr tot va iesi campioana spre disperarea ta si a zcsebeilor

Vezi toate comentariile (25)
Comentează