FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - SEPSI 1-1

VIDEO Și-a luat gândul de la play-off? Patronul lui Sepsi, resemnat la interviuri + Ce l-a indignat: „Dacă nu aplicăm regulamentul, de ce mai există?”

Laszlo Dioszegi, după Mioveni - Sepsi 1-1 / foto: Remus Dinu (GSP.ro)
Laszlo Dioszegi, după Mioveni - Sepsi 1-1 / foto: Remus Dinu (GSP.ro)

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 06:45 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 09:08

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, era deznădăjduit la finalul meciului cu CS Mioveni de duminică, încheiat 1-1. Deși echipa sa e în continuare pe loc de play-off, finanțatorul covăsnenilor nu și-a ascuns nemulțumirea după ce covăsnenii au luat doar un punct din duelul cu „lanterna” roșie” a Ligii 1.

Sepsi ocupă locul 6 în prezent, ultimul care asigură prezența în play-off, dar patronul clubului pare mai degrabă sceptic cu privire la viitorul imediat al echipei lui Bergodi. 

„Plecăm cu un singur punct, e greu când iei gol în minutul 93. S-a făcut o greșeală, Păun a luat al doilea galben și din cauza asta am rămas în «10», apoi a venit și greșeala lui Márk Tamás. Asta este, e foarte frustrant, dar trebuie să ținem capul sus și să mergem mai departe.

Normal că se încurcă lupta la play-off. Dacă nu câștigi la Mioveni, e cam greu să speri la play-off. Unde câștigi, dacă nu câștigi la Mioveni? Per total, consider că am avut meciul în mână, dar iată că o greșeală individuală ne-a costat și s-a făcut 1-1”, a spus Dioszegi, în dialog cu reporterii prezenți pe stadionul Orășenesc din Mioveni. 

Dezamăgirea e mare. E păcat, erau puncte importante. Nu sunt supărat pe Păun, însă nu înțeleg ce s-a întâmplat în ultimele 10 minute. Adversarii n-au făcut nimic, doar mingi lungi tot meciul.

- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

5 victorii, 4 remize și 3 eșecuri este bilanțul covăsnenilor în deplasare, în acest campionat

Laszlo Dioszegi: „Există un regulament. Dacă nu-l aplicăm, de ce mai există?”

Dioszegi e indignat și de situația incertă legată de meciul cu FCU Craiova, oprit din cauza scandărilor xenofobe pe 29 ianuarie. Momentan, LPF nu a luat nicio decizie cu privire la deznodământul acelei partide, situație care-l macină pe finanțatorul lui Sepsi OSK.

„Nu vreau să mai vorbesc pe tema asta, au fost foarte multe discuții. Sincer, vreo 3-4 zile nu am dormit aproape deloc. Au fost multe discuții și nu vreau să mai vorbim. Există un regulament. Dacă nu-l aplicăm, de ce mai există?”, a spus Dioszegi.

Ultrașii echipei lui Adrian Mititelu au creat haos la duelul din deplasare cu Sepsi, partida fiind oprită în minutul 25. De atunci, nu s-a luat o decizie oficială în ceea ce privește soarta meciului. Săptămâna trecută, Comisia de Disciplină nu luat nicio decizie în privința situației de la Sepsi - FCU, meci întrerupt în minutul 26, la 0-0. Judecarea cazului va fi reluată miercuri, 8 februarie.

Citește și alte știri din Superligă:

VIDEO Ce s-a întâmplat pe stadion la CS Mioveni - Sepsi, la o săptămână de la scandalul de xenofobie cu FCU Craiova

Două note de 8 în derby-ul CFR Cluj - FCSB » Un singur fotbalist „lăsat corigent”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dacia_berlina
dacia_berlina  •  06 Februarie 2023, 13:54

Mioveni nu mai e echipa de anul trecut, anul asta au 2 victorii si un egal; anul trecut, ultima victorie a Mioveniul in campionat a fost tocmai pe 2 septembrie, cu... Sepsi. Se pare ca Sepsi are un compex Mioveni. Playoff pentru Sepsi? E destul de greu; au un program "infernal", termina campionatul cu CFR, Farul si FCSB; dar, pana atunci au meciuri ceva mai accesibile cu Chindia, Botosani si Sibiu.

ToniBi
ToniBi  •  06 Februarie 2023, 10:34

Bai fraților, noi sintem în tara lui Papură Vodă. La noi se poate intimpla orice. Sint in Spania de 22 de ani și nu am văzut sa întrerupă meciul pentru niște amețiți care se dau de suporteri. Ori sunt evacuați, ori data viitoare nu mai întra suporterii pe stadion și sint amendați. Ce arbitru e asta de întrerupe meciul pentru niște scandări.

gazistu
gazistu  •  06 Februarie 2023, 10:25

are partial deptate, la faza cu punctul cu Mioveni... ca trebuia castigat; legat ce partea cu depunctarea si alea, nu e corect.. cate nu se striga pe stadioane; scoti "derbedeii" afara, dar pt aia meciul continua, trebuie sa se termine pe teren, pe valoarea echipelor, nu pe hartii, regulemente si dinalea...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close