INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Un fost internațional sirian a fost găsit mort în ruine alături de fiul lui, ca urmare a cutremurului devastator care a lovit Turcia și Siria

Nader Joukhadar, fost internațional sirian. 
Foto: Facebook @ Salam Zgharta
Nader Joukhadar, fost internațional sirian. Foto: Facebook @ Salam Zgharta

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 11:35 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 11:36

Nader Joukhadar, fost internațional sirian, a fost găsit mort în ruine alături de fiul lui, Taj, ca urmare a cutremurului de 7,8 grade pe scara Richter produs luni dinineață, în Turcia, în provincia Gaziantep. Peste 5.000 de persoane au murit în Turcia și Siria în urma seismului, scrie ziarul Libertatea. 

Christian Atsu a fost găsit! Care e starea fotbalistului după ce a fost prins sub dărâmături
TURCIA
Christian Atsu a fost găsit! Care e starea fotbalistului după ce a fost prins sub dărâmături

Salam Zgharta, formație din țara natală pe care a pregătit-o în perioada iulie - august 2022, a postat un mesaj cutremurător pe pagina oficială de Facebook a clubului: 

Conducerea clubului Al-Salam Zgharta își exprimă profundele condoleanțe pentru moartea antrenorului Nader Joukhadar și a fiului său, Taj, în cutremurul care a lovit Siria.
Dumnezeu să aibă milă de ei și condoleanțe familiei sale și familiei fotbalului

-comunicat Salam Zgharta 

Și Al Wathda, club la care Nader Joukhadar a evoluat în cariera de jucător, a transmis, luni, potrivit World Today News, un mesaj: 

Conducerea clubului, reprezentată de directorul Youssef Salameh, deplânge pierderea clubului nostru și a sportului sirian, a fostului nostru jucător internațional, Nader Joukhadar, și a fiului său, Taj, care a murit astăzi în zorii zilei, în urma cutremurului care a avut loc. ne-a lovit țara.

-comunicat Al Wathba 

Nader Joukhadar a decedat în urma cutremurului din Siria

În cariera de jucător, Nader Joukhadar a evoluat numai la echipe din lumea arabă: Al Ansar (Liban), Al Wathba (Siria), Al Faisaly (Iordania) și Al Wehdat (Iordania). 

Citește și: 

Propunere-surpriză pentru posibilul înlocuitor al lui Jurgen Klopp pe banca celor de la Liverpool: „Este un tip foarte ambițios!”

Marius Șumudică a fost la un pas să revină în Turcia: „În urmă cu 3 săptămâni, am avut ofertă de la Gaziantep. Dumnezeu m-a vrut departe de acele locuri”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează