FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IASI - CRAIOVA 1-1

Blestem

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2007 00:00


Oltenii au pierdut din nou puncte pe final, fiind egalati in ultimul minut, din penalty

Bezelele trimise joi de Ionut Popa spre Mititelu au valorat ieri cit un praz degerat. Tibii trosnind si pumni intre jucatori, imbrinceli ale oficialilor, schimburi de injuraturi si semne obscene intre sponsorii oaspetilor si fanii gazdelor, toate au fost ingredientele primului act. Plus eliminarea australianului Rose pentru lovirea lui Bilba (33). Fotbal? Cu pipeta, primul sut pe poarta aparind in minutul 45, atunci cind Costea a si deschis scorul pentru olteni cu un sut din interiorul careului.


Gazdele n-au realizat ca au un om in plus pe teren nici in partea a doua, cea mai clara ocazie ivindu-se tot la poarta lui Branet, salvat de bara la sutul lui Njock (64). Iasiul s-a trezit abia cind egalitatea numerica a fost restabilita, Silvasan primind al doilea cartonas galben pentru simulare in careu (77). Bilba a adus un punct trupei lui Ionut Popa in minutul 89, dupa ce a transformat penalty-ul obtinut de nou-intratul Palimaru.


Popa isi asuma egalul
Antrenorul Ionut Popa a marturisit la finalul jocului ca este principalul vinovat pentru semiesecul de ieri. "Am fortat pregatirea in ultima perioada si am gresit. Imi asum toata vina pentru acest rezultat", a declarat tehnicianul iesenilor. Popa a mers dupa meci in vestiarul oltenilor pentru a-i felicita, incheind astfel seria scandalurilor. "Am ingropat securea razboiului", a spus antrenorul. (Ovidiu Minea)

Acuza arbitrajul
Zi grea ieri pentru arbitrul Cristi Balaj. Doua eliminari si un penalty acordat in minutul 89 au fost cele mai dificile decizii pentru "central". Iesenii au tinut la final sa conteste faptul ca Balaj nu l-a eliminat si pe Njock in minutul 51, cind camerunezul l-a lovit pe Toma. "Am primit o lovitura de nu mai puteam respira. Njock trebuia eliminat!", a declarat fundasul moldovenilor. si Ionut Popa a precizat acest lucru: "In minutul 41, trebuia sa avem doi oameni in plus". (Ovidiu Minea)

"Balaj sa se lase!"
Dupa meci, Adrian Mititelu a criticat arbitrajul lui Cristi Balaj. "Toti ma acuza ca fac tam-tam pe tema arbitrajelor. De cite ori trebuie sa fim furati pentru ca lumea sa inteleaga ca toate arbitrajele impotriva Craiovei sint comandate? Balaj nu mai e arbitrul de altadata. Dupa cum a arbitrat ori trebuie sa ia o pauza, ori sa se lase", a precizat patronul oltenilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează