Surpriză uriașă! Decizia oficială HBO în cazul finalului Game of Thrones

Articol de GSP vineri, 31 iulie 07:05

Fanii Game of Thrones au parte de o veste extraordinară. Deși se așteptau ca serialul să aibă șapte sezoane, același număr pe care îl va avea și seria de cărți ”Cîntec de gheață și foc”, președintele HBO a anunțat că vor fi cel puțin opt!



În timp ce în Irlanda de Nord au loc în această perioadă filmările la sezonul șase al serialului, Michael Lombardo, șeful HBO, a făcut dezvăluiri spectaculoase.

Nu s-a pus niciodată problema să fie un serial cu șapte sezoane și gata. Întrebarea e cît de mult poate să meargă după sezonul șapte. David Benioff și Dan Wells (n.r. - producătorii) simt că Game of Thrones mai poate merge cel puțin două sezoane după cel de-al șaselea. Mi-aș dori ca ei să se răzgîndească și să mergem mai departe. Cam așa stau lucrurile în momentul de față”, a spus Lombardo, conform Reuters.

Mai mult, finalul Game of Thrones nu înseamnă neapărat finalul poveștii: ”Cred că există suficient material pentru un prequel. N-am discutat pentru asta, dar dacă Dan și David ar fi deschiși la această idee, de ce nu?”.

Referindu-se la polemica iscată în jurul morții lui Jon Snow, președintele HBO nu a vrut să ofere noi detalii: ”Din ce am văzut, auzit și citit, am înțeles că Jon Snow e mort!”.

Citește și: Jon Snow nu e mort?! Kit Harington a fost surprins în Belfast, unde au loc filmările pentru sezonul 6 al serialului Game of Thrones!