Te vei gândi de două ori înainte să fii infidel! Uite ce nebunie a făcut o femeie

Articol de GSP joi, 13 august 10:32

Femeile înşelate pot scorni lucruri inimaginabile atunci când află că soţii sau iubiţii le înşală.

O femeie s-a gândit la cel mai nebunesc lucru în momentul în care a aflat că soţul o înşală. "Acum ceva vreme, când eram căsătorită, am început să realizez că soțul meu trișează. I-am găsit un pachet de prezervative și am făcut o găurică mică în fiecare dintre ambalaje", a povestit femeia pe internet.

"Apoi, am pus ambalajele în sos iute timp de o oră. Le-am curățat mai apoi și le-am pus înapoi în mașină", a continuat femeia. Când soțul ei a plecat de acasă motivând că trebuie să își ajute mama cu "niște treburi pe lângă casă", femeia a așteptat răbdătoare.

"Trei ore mai târziu, cea mai bună prietenă a mea m-a sunat să îmi spună că a făcut sex cu prietenul ei și că simte o usturime îngrozitoare. Soțul meu a ajuns și el ceva mai târziu acasă și și-a pus imediat o pungă de gheață acolo jos, spunând că s-a ars făcând ceva", a mai povestit femeia.

"E de la sine înțeles că a urmat divorțul și că, de atunci, nu am mai stat de vorbă cu prietena mea. De fiecare dată când mă mai întâlnesc cu ei întâmplător îi întreb, amuzată: s-a întâmplat ceva? Ce, arde ceva?", a concluzionat femeia.

Evident că povestea femeii a stârnit foarte multe controverse pe internet, multe dintre persoanele care au citit spunând că întâmplarea nu este una reală!