TIMP LIBER  »  HOBBY  »  GALAȚI

FOTO Imagini scandaloase din Galați, de pe plaja concesionată de primărie » Ștrandul orașului a devenit piscină portabilă!

FOTO: Iulian Grosu
FOTO: Iulian Grosu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 10:35

România e o țară a paradoxurilor, iar Galațiul îi poate deveni oricând capitală. Orașul aflat la doi pași de Dunăre are parte de o poveste tragicomică.

 În aprilie 2017, primarul Pucheanu a concesionat Plaja Dunărea unui investitor privat, care s-a angajat, printre altele, că în cel mai scurt timp va da drumul unui bazin din cele două existente. Ce s-a ales de proiect?

Jurnaliștii de la Vice.com au vizitat minunăția din Moldova. Aceștia notează că dacă vrei să scapi de caniculă, trebuie să urmezi următorii pași: plătești taxa de 20 de lei, intri într-o chestie mai mică, un lighean, în care îți speli picioarele, apoi ești pregătit pentru aventura vieții tale.

Citește aici toate detaliile și imaginile cu piscina din Galați.

Vezi și:

Top piscine, ștranduri și aquapark-uri din București » GHID COMPLET: dotări + program + tarife

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează