TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  CONCURS

Vrei să petreci Revelionul în Grecia? Cîştigă o super-excursie cu seria de DVD-uri uri “Capodopere ale filmului indian”!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 14:52

Ia-ţi toate cele 5 DVD-uri din seria “Capodopere ale filmului indian”. În fiecare zi de joi, pînă pe data de 23 octombrie, împreună cu Gazeta Sporturilor, ai cîte un DVD cu un film indian excepţional.


Cumpără DVD-ul şi decupează din Gazeta Sporturilor talonul de concurs. Ai 5 DVD-uri şi 5 taloane diferite, numerotate de la 1 la 5.

Decupează toate cele 5 taloane şi completează-le cu datele tale personale, iar în spaţiile speciale trece seria unică de pe holograma DVD-urilor tale astfel. În spaţiul DVD 1 trebuie să treci seria unică de pe holograma de pe DVD-ul “Prietenii mei, elefanţii”, în spaţiul DVD 2, trebuie să treci seria unică de pe holograma de pe DVD-ul “O iubire de legendă”. Procedezi la fel pentru toate cele 5 DVD-uri.

După ce ai strîns toate cele 5 taloane şi le-ai completat cu seriile unice de pe hologramele DVD-urilor cumpărate, precum şi cu datele tale personale, trebuie să trimiţi taloanele, toate într-un singur plic, pe adresa: CONVERGENT MEDIA, str. Dionisie Lupu nr 64-66, parter, Astoria Center, sector 1 Bucureşti cu menţiunea “PENTRU CONCURS FILME INDIENE”. Data limită pentru expedierea plicurilor este 5 noiembrie.

Cîştigătorul marelui premiu va pleca de Revelion în Grecia, la împreună cu un prieten. Excursia va avea loc în perioada 29 decembrie 2014 - 2 ianuarie 2015.

Citeşte AICI regulamentul concursului.

DVD-urile din seria “Capodopere ale filmului indian” se vor găsi împreună cu Gazeta Sporturilor astfel:

25 septembrie DVD “Prietenii mei, elefanţii”
2 octombrie DVD “O iubire de legendă”
9 octombrie DVD “Totul pentru răzbunare”
16 octombrie DVD “Dragoste şi teroare”
23 octombrie DVD “Mama India”

Preţul unui DVD împreună cu Gazeta Sporturilor este de 13,99 lei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează