Trump îl ironizează din nou pe Schwarzenegger pentru audiențele show-ului "The Celebrity Apprentice"

Donald Trump & Arnold Schwarzenegger ► Foto: Politico (Donald Trump & Arnold Schwarzenegger ► Foto: Politico)

Articol de GSP sambata, 04 februarie 09:30

Noul preşedinte al Americii, Donald Trump, a ţinut un discurs la Washington, la care au participat câteva mii de persoane, în cadrul manifestaţiei anuale "National Prayer Breakfast". Acesta a spus, printre altele, că ar trebui să se roage pentru Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, care a preluat rolul de gazdă a show-ului de televiziune " The Celebrity Apprentice" după plecarea lui la Casa Albă.



"Vreau pur și simplu să ne rugăm pentru Arnold dacă este posibil, pentru acele audiențe. Ratingul emisiunii a luat-o la vale!", l-a ironizat Donald Trump pe " Terminator".

Acest show a avut audienţe scăzute la primele episoade, astfel că preşedintele l-a luat la mişto pe actor. Donald Trump a fost prezentatorul original al show-ului tv în care concurau oameni care vroiau să se angajeze la compania lui și mai târziu al emisiunii "The Celebrity Apprentice", în care vedetele concurau pentru a strânge bani pentru evenimente caritabile.

Arnold Schwarzenegger i-a răspuns preşedintelui prin intermediul unei înregistrări video postate pe contul său de Twitter. "Hei Donald, am o idee excelentă, de ce nu facem schimb de joburi, pentru că tu ești atât de bun în televiziune, iar eu voi ocupa funcția ta, pentru ca oamenii să poată din nou dormi bine noaptea", a spus Schwarzenegger. Acesta nu poate candida la preşedenţia SUA, pentru că este născut în Austria.