Un adolescent american a câştigat "chicken nuggets" pentru un an, după ce a făcut senzație pe Twitter

Articol de GSP joi, 11 mai 10:06

Un tânăr american a reușit performanța de a-și asigura provizia de " chicken nuggets" pentru un an, după ce a avut un mare succes pe reţeaua de socializare Twitter. Lanțul de restaurante Wendy's este cel care îl va premia pentru recordul de redistribuiri pe care a reușit să îl obțină adolescentul.



"Ajutați-mă, vă rog. Un om are nevoie de doza lui de pui în crustă crocantă". Acesta a fost tweet-ul care a devenit marți postarea cea mai redistribuită pe Twitter, cu peste 3,4 milioane de retweet-uri. Rezultatul i-a adus lui Carter Wilkerson, în vârstă de 16 ani, "chicken nuggets" pentru un an de la celebrul lanț de fast food Wendy's.

Carter, care are 104.000 de persoane care îi urmăresc contul, a postat tweet-ul pe data de 6 aprilie, atașând o captură de ecran în care, pe contul său oficial, Wendy's îl informa că are nevoie de 18 milioane de redistribuiri pentru ca să-și realizeze visul. Se părea că o astfel de încercare a părut nerealistă companiei. Însă, după ce Guinness World Records a confirmat că apelul lui Carter Wilkerson a depășit recordul de redistribuiri al celebrului selfie al lui Ellen DeGeneres, cu mai multe vedete de la Oscaruri, Wendy's și-a revizuit oferta. "S-a făcut. Își va primi bucățile de pui", a scris Wendy's într-o postare pe Twitter.

Un adolescent american a câșigat "chicken nuggets" pentru un an, după ce a făcut senzație pe Twitter

Un adolescent american a câșigat "chicken nuggets" pentru un an, după ce a făcut senzație pe Twitter