Un bărbat căruia familia îi recunoscuse cadavrul la morgă s-a întors acasă viu

Articol de GSP vineri, 22 iunie 09:35

Un japonez a cărui familie a crezut că a murit după identificarea greșită a unui cadavru, s-a dovedit a fi în viață. Soția bărbatului și rudele sale au spus în mod eronat poliției din Japonia că trupul unui om decedat găsit într-un râu era al lui.



Adevărul a ieşit la suprafaţă când bărbatul, în vârstă de 40 de ani, s-a întors în viață la locuinţa sa din oraşul Matsudo. Apoi s-a dovedit că trupul găsit fără viaţă era al unui alt bărbat, care a dispărut din Tokyo.

"Incidentul este extrem de regretabil. Corpul a fost găsit în râul Edo din Katsushika, pe 21 iunie anul trecut", a declarat Tomoaki Uehara, de la departamentul de poliție metropolitană din Tokyo.

Bărbatul care s-a întors acasă în viaţă a fost dat dispărut, iar familia a fost chemată la morgă să verifice un cadavru. Nu se ştie din ce motive, familia a crezut că este vorba despre membrul familie lor. Cel mai porbabil, cei doi bărbaţi aveau semnalmente asemănătoare. Acum, după ce bărbatul s-a întors acasă, toată lumea a fost şocată, dar în acelaşi timp foarte fericită.