Un bărbat susține că își vinde ferma din cauză că este vizitată de extratereștri

Articol de GSP miercuri, 15 noiembrie 10:17

Un american pe nume John Edmonds și-a pus la vânzare ferma, pentru un motiv destul de bizar. Acesta susține că, timp de 20 de ani, ferma sa din Buckeye ( Arizona) a fost vizitată în mai multe rânduri de extratereștri.



John Edmonds și soția au cumpărat ferma în 1995 cu gândul să o tranforme într-un refugiu pentru cai. Acum proprietarul susține că își dorește să o vândă, pentru că s-a săturat să se lupte cu extratereștrii care ajung în ferma lui.

Acesta și-a numit proprietatea "Ferma extratereștrilor", iar acum speră că datorită notorietății acesteia să ia 5 milioane de dolari în urma vânzării ei. Casa are cinci dormitoare, patru băi, câteva hambare, o piscină și o casă de oaspeți. Pe lângă cei 3.500 de metri pătrați de spațiu de locuit, ferma este echipată și câteva ATV-uri, un hambar mare și un amplasament pentru cai. Proprietatea de aproape patru hectare este îngrădită din toate părțile cu un gard electric, care este excelent pentru ca animalele să nu iasă, însă nu este un obstacol pentru a alunga creaturile din spațiu...

Bărbatul spune că a exterminat 19 extratereștri până acum cu ajutorul unei săbii de samurai. Nu se știe cât de adevărate sunt poveștile lui, dar este posibil ca ele să îl ajute să vândă ferma la un preț mult mai mare decât valorează.

 Un bărbat susține că își vinde ferma din cauză că este vizitată de extratereștri