Un fotbalist de națională a pierdut 75.000 de euro într-un taxi!

Max Kruse ► Foto: kicker.de (Max Kruse ► Foto: kicker.de)

Articol de GSP sambata, 12 martie 18:41

Internaţionalul german Max Kruse a pierdut anul trecut 75.000 de euro cash într-un taxi din Berlin, dezvăluie azi cotidianul Bild.



Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a reclamat dispariţia banilor la poliţie, în dimineaţa zilei de 18 octombrie 2015. Incidentul s-a petrecut între orele 6:15 şi 7:20. Potrivit jurnaliştilor germani, atacantul de la VfL Wolfsburg mergea cu suma de bani la un turneu de poker, World Series of Poker. Cu o seară înainte, Kruse marcase trei goluri în victoria cu 4-2 obţinută împotriva clubului Hoffenheim.

Impresarul său, fostul internaţionalul german Thomas Strunz, a refuzat să comenteze de ce fotbalistul avea asupra sa o sumă importantă de bani cash. Poliţia l-a căutat în zadar pe cel care ar fi putut să ia banii, iar cazul a fost închis pe 12 februarie anul acesta.

Lăsat de selecţionerul Joachim Löw în afara lotului care a câştigat titlul mondial la turneul final din Brazilia, Kruse a petrecut în vara lui 2014 în Las Vegas, unde a câştigat 27.000 de euro la un turneu de poker.

În acest sezon, Kruse a marcat 9 goluri pentru Wolfsburg, dintre care două în Champions League. Echipa germană este calificată în sferturile de finală ale competiţiei europene.

Mediafax