Un fotograf de nunţi i-a rupt nasul mirelui » Detaliul care l-a înfuriat

Onur Albayrak (Onur Albayrak)

Articol de GSP joi, 12 iulie 09:14

Onur Albayrak, un fotograf profesionist de nunţi din Turcia, a devenit vedetă pe reţelele de socializare. Motivul nu au fost pozele, aşa cum ar crede unii, ci pentru că s-a bătut cu un client.



Fotograful a fost solicitat într-o provincie din estul ţării, mai exact în Turgut Özal Nature Park din Malatya, pentru a face poze la o nuntă, pe data de 5 iulie. Când a văzut mireasa, Onur Albayrak a rămas consternat, pentru că aceasta era minoră. După ce a aflat că mireasa avea doar 15 ani, omul a refuzat să mai facă fotografii cu o mireasă copil, ba chiar a încercat să oprească nunta!

"Mirele a venit la mine la studio în urmă cu două săptămâni şi era singur. Am văzut prima dată mireasa la nuntă. Era un copil şi i-am simţit teama, deoarece tremura", a declarat Onur Albayrak.

Până la urmă a izbucnit un conflict, iar mirele l-a atacat pe Onur Albayrak, după ce acesta a refuzat să onoreze contractul semnat. Fotograful s-a apărat şi i-a rupt nasul mirelui.

Vârsta minimă pentru căsătorie în Turcia este de 18 ani pentru ambele sexe, însă în multe regiuni legea nu este respectată. Pentru atitudinea lui, fotograful Onur Albayrak a fost numit erou de mulţi internauţi.

Un fotograf de nunţi i-a rupt nasul mirelui » Detaliul care l-a înfuriat
Onur Albayrak