Un profesor a transformat tabla într-un computer. Este uimitor ce face pentru elevii săi!

Owura Kwadwo (Owura Kwadwo)   Galerie foto (4)

Articol de GSP miercuri, 28 februarie 09:28

Orice profesor care își dorește ca elevii săi să învețe tot ce predă în clasă trebuie să găsească metodele cele mai bune pentru a-i atrage pe copii. Iar Owura Kwadwo, un profesor care predă în Ghana, a făcut ceva uimitor, pentru ca elevii săi ca să cunoască tainele computerelor.



Școala la care predă nu dispune de calculatoare, însă profesorul a găsit metoda perfectă pentru ca elevii să se simtă ca și cum ar avea. Acesta desenează întotdeauna pe tablă programele pe care le predă, cu toate elementele pe care acestea le conțin. Desenele redau exact toate detaliile.

"Fiecare profesor are o modalitate de a le prezenta cursul elevilor săi. Acesta este modul meu, desenez tabla ca și cum ar fi un document MS Word, sau ca și cum arată programul paint sau altele din Windows și încerc să le explic elevilor ce face fiecare buton. Fac asta pentru că sunt convins că elevii rețin vizual mult mai bine. Îmi iubesc elevii și trebuie să fac tot posibilul să înțeleagă ceea ce predau. Nu trebuie decât să ne adaptăm și să sperăm că în viitor copiii vor putea să folosească un calculator adevărat", a declarat Owura Kwadwo.

Pentru munca și dedicarea lui, profesorul african are respectul tuturor oamenilor care îl cunosc.

 vUn profesor a transformat tabla într-un computer. Este uimitor ce face pentru elevii săi
Owura Kwadwo