Un profesor de sport a ajuns direct la închisoare. Este de necrezut ce le făcea elevilor!

Articol de GSP luni, 14 august 10:06

Nelson J. Cousin, un profesor de sport dintr-o școală din Fostoria (Ohio, SUA) a fost arestat după ce poliția a aflat că trimitea elevilor poze cu el dezbrăca.. Potrivit documentelor, acesta a avut conversații inadecvate cu cel puțin trei elevi. Doi au fost identificați ca atleţi pe care i-a antrenat pe pistă. El a trimis fotografii nud unui elev în vârstă de 16 ani, în martie 2016, și i-a cerut să trimită la fel poze cu el. A mai trimis fotografii cu el nud şi unei eleve de 13 ani, în iunie 2016 şi unui elev de 17 ani, în martie şi aprilie, anul acesta. Tuturor le cerea să trimită înapoi imagini "obraznice" cu ei.



De asemenea, s-a descoperit faptul că Nelson J. Cousin ar fi lăsat în casă un câine mort, în stare de putrefacţie, împreună cu copiii săi. Pompierii au trebuit să folosească măști de oxigen pentru a scoate câinele, din cauza mirosului insuportabil. Cei trei copii de vârstă școlară dormeau în camera de zi din cauza câinelui mort din dormitor.

Nelson J. Cousin, în vârstă de 28 de ani, nu și-a recunoscut vina, însă a fost reținut de poliție. Andrew Sprang, directorul școlii din Fostoria, a declarat că profesorul de sport a fost concediat. Acesta a fost angajat pentru prima dată ca antrenor de cross în 2011, fiind şi suplinitor ca antrenor de și baschet.

Nelson J. Cousin a fost arestat și probabil va petrece ani buni la închisoare, pentru că în America nu sunt tolerate astfel de fapte.

 Un profesor de sport a ajuns direct la închisoare. Este de necrezut ce le făcea elevilor!