Un raton a întârziat cu şapte ore un zbor. Uite cum a fost posibil!

Articol de GSP miercuri, 09 mai 09:07

Un raton a reușit să intre într-un avion al companiei " Air Canada", care pleca din Saskatoon spre Toronto şi să întârzie astfel zborul cu șapte ore.



Animalul, care s-a refugiat în furtunul unui aparat de aer condiționat, a fost aparent deranjat atunci când avionul "Embraer E190 Air Canada" trebuia să plece. Purtătorul de cuvânt al "Air Canada", Angela Mah, a declarat că angajații companiei aeriene au lucrat cu experți în controlul animalelor pentru a prinde animalul, care nu a fost rănit. Potrivit Angelei Mah este prima dată când s-a produs un astfel de incident.

Un raton a întâziat cu şapte ore un zbor. Uite cum a fost posibil!

Damien Lee, unul dintre cei 79 de pasageri ai zborului, a spus că inițial călătorii au găsit situația comică. Piloții au mers în cele din urmă să vadă ce se întâmplă și o oră mai târziu, experții în controlul animalelor au sosit la fața locului pentru a încerca să prindă ratonul. Potrivit lui Damien Lee, personalul de la sol chiar a deșurubat panourile aeronavei în timpul operațiunii. "Odată ce animalul a ieșit din ascunzătore, toți oamenii au încercat să-l prindă, pentru a-l pune într-o cușcă, dar a reușit să scape. A fost un adevărat circ!", a declarat pasagerul.

"Air Canada" a declarat că a efectuat o inspecție completă a aeronavei înainte de plecare, iar aceasta a plecat spre Toronto abia la ora 3 dimineața.

Ratonul este o specie protejată în mai multe provincii canadiene. Potrivit legii, el poate fi capturat atunci când apare unde nu trebuie, dar trebuie dus imediat în mediul său natural.

 Un raton a întâziat cu şapte ore un zbor. Uite cum a fost posibil!