VIDEO A urinat pe scaunul din avion, în fața unei femei, pe care a hărțuit-o sexual

Michael Allen Haag (Michael Allen Haag)

Articol de GSP vineri, 25 mai 09:53

Michael Allen Haag, un cetăţean din oraşul Boulder ( Colorado, SUA) se confruntă cu acuzații federale, după ce a hărțuit o femeie într-un avion, apoi a urinat pe scaunul din fața lui.



Acesta a fost arestat joi seară, după ce avionul său, Frontier Airlines 9864, a aterizat în Charleston, Carolina de Sud. El a fost acuzat pentru agresiune şi încalcarea taxei de expunere indecentă.

Potrivit unor surse din FBI, bărbatul ar fi consumat alcool în timpul zborului, apoi a hărțuit sexual o pasageră și a urinat pe un scaunul din aeronavă, în fața femeii, care a început să țipe.

"Mi-a spus că se va întâlni cu o veche prietena în Carolina de Sud și că este excitat fizic. Mi-a adresat o mulțime de întrebări personale în timp ce se uita la pieptul și la picioarele mele. La un moment dat, bărbatul a început să se atingă de o femeie așezată lângă noi, fapt care a determinat-o să strige 'nu mă mai atinge' și să cheme un însoțitor de zbor", a declarat femeia, identificată de către postul Denver KDVR ca Emily.

Pentru toate neplăcerile cauzate de Michael Allen Haag, compania aeriană s-a oferit să nu îi taxeze bagajele și să-i dea un voucher de 200 de dolari.

Se pare că Michael Allen Haag are probleme de natură psihică, însă acest lucru nu îl va scuti de încălcarea legii. El a stat vineri câteva ore la închisoarea din Charleston County, însă a fost eliberat pe propria răspundere, urmând a fi judecat în stare de libertate. Michael Allen Haag riscă o condamnare de 20 de ani în spatele gratiilor.