VIDEO Așa ceva nu s-a mai întâmplat în sala de judecată!

Franklyn Williams (Franklyn Williams)

Articol de GSP luni, 06 august 09:23

Un judecător din Cuyahoga County ( Ohio, SUA) a ordonat ca unui condamnat aflat în sala de judecată să i se lipească bandă izolatoare pe gură, pentru a-l face să tacă.



Franklyn Williams, în vârstă de 32 ani, a fost adus în sala de judecată, fiind acuzat de trei jafuri armate în Richmond Heights și Euclid. Acesta l-a sfidat pe judecătorul John Russo, care deşi l-a avertizat să nu mai vorbească fără acordul său de cel puțin 12 ori în decurs de 30 de minute, a continuat să pălăvrăgească.

Judecătorul s-a enervat şi a ordonat ca să i se acopere gura lui Franklyn Williams cu bandă izolatoare, pentru a-l împiedica să mai vorbească aiurea.

Când acuzatul a spus, încă o dată, "Nu mi se permite să vorbesc cum trebuie să vorbesc", ofițerii din sala de ședințe au luat o bucată de bandă roșie și au i-au pus-o pe gură.

Filmuleţul video cu Franklyn Williams a devenit viral pe internet și toată lumea s-a amuzat copios. Din nefericire, viaţa lui Franklyn Williams s-a cam terminat la 32 ani, pentru că a fost condamnat la 24 de ani de închisoare pentru jafurile armate pe care le-a comis.