VIDEO Cei mai înalţi oameni din lume s-au întâlnit la Paris. Uite cum arată!

Articol de GSP miercuri, 06 iunie 09:56

Unul măsoară 246 de centimetri în înălţime, altul poartă la pantofi mărimea 68... un record mondial. Zece dintre cei mai înalţi bărbaţi din lume s-au întâlnit la Paris pentru a socializa între ei, dar și cu trecătorii, care s-au simţit brusc, foarte mici.



În mulţimea de turişti care se afla pe bulevardul Champs-Élysées, cei 10 bărbaţi atât de înalţi nu aveau cum să fie neobservaţi. Aceştia au mângâind capetele bebeluşilor purtaţi în braţe de mamele lor şi şi-au făct selfie-uri alături de oameii din zonă.

"Eu, care am o înălţime de doar 158 de centimetri... nu aş fi putut niciodată să-mi imaginez aşa ceva. În plus, vin de la ţară!", a glumit un turist francez, originar din sud-vestul ţării, venit într-o vizită la Paris.

Jucătorul de baschet Dalibor Micić, are 224 centimetri şi este cel mai înalt om din Serbia. "Este un sentiment frumos să te afli printre alţi oameni înalţi. Toată viaţa ţi se spune că eşti cel mai înalt din oraş, dar aici, în sfârşit, întâlneşti oameni mai înalţi decât tine. E pur şi simplu incredibil!", a declarat Dalibor Micić.

Jeison Orlando Rodríguez are 232 centimetri, este cel mai înalt om din Venezuela şi deţine recordul mondial Guinness Book pentru "cele mai lungi tălpi umane", având mărimea 68.

Brahim Takioullah are 246 centimetri şi este cel mai înalt om din Maroc şi ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai înalţi oameni din lume, la egalitate cu Morteza Mehrzad din Iran. "Când ne întâlnim aşa, alături de cei mai înalţi oameni din lume, ai un alt sentiment. Acum putem să avem o privire orizontală, pentru că, de obicei, avem o privire verticală, îndreptată în jos spre ceilalţi, care sunt mai scunzi decât noi. Dar atunci când suntem împreună, ne simţim ca nişte fraţi, simţim că avem forţă", a spus Morteza Mehrzad.