VIDEO "Drumul spre cer" este în Cecenia! E incredibil cum arată

Articol de GSP sambata, 21 iulie 09:46

Cei care sunt amatori de senzații tari, au un nou motiv de bucurie. Aceștia pot merge în Cecenia, unde s-a construit ceva foarte interesant, "drumul spre cer". Este vorba despre o construcție nebună în munți, numită Sky Walk Dolni Morava, care te ajută să ajungi la cer.



Cu o înălțime de peste 1.100 de metri, construcția înaltă oferă o priveliște uluitoare asupra râului Morava și a văii și a munților care îl înconjoară. Aici, cerul este la îndemână și se poate ajunge la înălțimea rezervată păsărilor fără nici un risc, pe trasee largi, potrivite chiar și pentru persoanele cu dizabilități.

Și asta nu este tot, pentru că o podea compusă numai din plase, permite iubitorilor de adrenalină să stea culcaţi sau să facă câțiva pași deasupra peisajului superb.

În cele din urmă, pentru a termina traseul în cel mai frumos mod, un tobogan de peste 100 de metri, oferă cea mai curajoasă coborâre de neuitat într-un cadru absolut incredibil.

Atracția este accesibilă atât vara cât și iarna și poate găzdui întreaga familie, adulți și copii. Sky Walk Dolni Morava numără 380 de tone de oțel și mai mult de 550 de metri pătrați de lemn necesare pentru construcția sa. O arhitectură creată și proiectată să reziste la rafalele de vânt de 200 km/h și la greutatea a 4.000 de persoane pe traseu.