VIDEO & FOTO O mamă s-a uitat pe camera de filmat din camera copilului și a avut un șoc. Uite ce a văzut lângă bebeluş

Articol de GSP luni, 26 iunie 10:07

Laura Haigh, mama unui bebeluș de 18 luni a fost curioasă să urmărească dacă se întâmplă ceva în camera fiului ei în timp ce acesta dormea. Ea a urmărit imaginile filmate de camera video împreună cu tatăl copilului, Dean Evans, şi ambii au rămas uluiţi.



Uitându-se atent la filmare, cei doi au văzut că lângă fiul lor Sebastian Evans părea că doarme... fantoma unui bebeluș. În stare de șoc, femeii nu i-a venit să creadă că a văzut așa ceva! Ea l-a trimis în camera copilului pe Dean (42 de ani, constructor de bărci), ambii crezând că lângă Sebastian era un ursuleț de pluș. Surpriza a fost că bebeluşul dormea singur, în timp ce forma a rămas pe monitor și chiar şi-a mutat pozițiile!

"Am verificat camera video și nu avea nicio defecțiune. Uneori copilul are un ursuleț Teddy în pat, așa că la început am crezut că asta ar putea fi, dar ce am văzut era ceva tare ciudat. Nu pot explica astfel de lucruri!", a declarat Laura Haigh.

De asemenea, femeia a mai spus că nu este prima dată când se confruntă cu un lucru legat de fenomene paranormale. Aceasta a declarat că în casa lor din Plymouth ( Devon), s-au auzit în repetate rânduri zgomote ciudate. Totuşi, vestea bună este că micuțul este foarte bine și doarme liniștit în fiecare noapte.