VIDEO Mariah Carey s-a revanşat la petrecerea de Revelion din Times Square, după scandalul din urmă cu un an

Mariah Carey (Mariah Carey)

Articol de GSP marti, 02 ianuarie 09:14

În urmă cu un an Mariah Carey şi-a dezamăgit fanii la petrecerea New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest organizată de Dick Clark Production, unde nu a putut să îşi ţină recitalul, acuzând proasta organizare. Spectatorii au acuzat-o atunci pe Mariah Carey că a făcut playback. A urmat un scandal în care cântăreaţa a fost ameninţată ca va fi dată în judecată de producători, însă până la urmă avocaţii au rezolvat problema, iar cele două părţi s-au împăcat.



Acum, artista a avut o prestaţie excelentă la petrecerea de Revelion din Times Square, unde a interpretat piesele " Vision of Love" şi " Hero". La New York a fost un ger năprasnic, iar artista a fost din nou nemulţumită pe organizatori, cărora le-a reproşat că nu a primit ceai cald.

"Voi lua o gură de ceai, dacă îmi dau voie. Mi-au spus că va fi ceai. Of, este un dezastru. Ei, bine, va trebui să îndurăm. Voi fi la fel ca toată lumea, fără ceai cald", a spus Mariah Carey, după ce a interpretat melodia "Vision of Love". După acest moment mai puţin plăcut, cântăreaţa în vârstă de 47 de ani a interpretat piesa "Hero", pe care a dedicat-o oamenilor care vorbesc în favoarea justiţiei şi care încearcă să facă lumea un loc mai bun. "Voi sunteţi adevăraţii eroi", a spus Mariah Carey, înainte de a începe să cânte.