VIDEO Martha, cea mai urâtă cățelușă din lume

VIDEO Martha, cea mai urâtă cățelușă din lume (VIDEO Martha, cea mai urâtă cățelușă din lume)

Articol de GSP joi, 29 iunie 09:30

Să fii urât poate deveni o chestiune avantajoasă atunci când concurezi într-o competiție în care trăsăturile nefericite sunt premiate. Martha este o cățelușă căreia natura nu i-a oferit trăsături prea frumoase, însă are un stăpân, care o vede cea mai frumoasă dintre toate.



Chiar și așa, stăpânul știe că animalul ei nu e văzut ca unul frumos, așa că a dus-o pe Martha la un concurs chinologic de urâțenie, World's Ugliest Dog Contest 2017, pe care l-a și câștigat. Poate cea mai deranjantă trăsătură pe care cățelușa o are este faptul că ochii ei sunt înroșiți tot timpul.

Martha este o femelă din rasa mastiff napoletan, care are o greutate de 56 de kilograme şi a fost salvată de stăpânul ei atunci când era aproape oarbă. Ea se "prăbușea" adeseori, zgomotos, pe scenă, în momentele în care ar fi trebuit să impresioneze juriul cu alura ei impunătoare, spre amuzamentul spectatorilor, care au îndrăgit-o foarte mult. Patrupedele au fost departajate în funcție de prima impresie pe care au lăsat-o membrilor juriului, atribute fizice neobișnuite, personalitate și reacțiile pe care le-au stârnit în rândul publicului.

Concursul câștigat de Martha a avut loc în Petaluma ( California), iar pentru reușita ei stăpânul a încasat 1.500 de dolari și un bilet de avion către New York, acolo unde animalul va fi prezentat întregii prese.