VIDEO Un cuplu a spus "DA" într-o toaletă. Uite motivul incredibil!

Articol de GSP miercuri, 31 ianuarie 09:32

O mireasă și mirele ei din New Jersey şi-au legat destinele într-o toaletă, după ce anumite circumstanțe au făcut ca nunta lor de vis să fie anulată. În timpul nunţii, totul s-a destrămat, după ce mamei mirelui i s-a făcut rău şi nu mai putea să respire. Imediat femeia a fost dusă la toaletă, pentru a putea fi conectată la un aparat cu oxigen.



Maria Schulz şi Brian Schulz erau îngrijorat de sănătatea ei, dar se confruntau şi cu perspectiva de a nu se mai putea căsători. Dacă nu îşi uneau destinele în acea zi, ar fi trebuit să aștepte 45 de zile pentru o nouă licență de căsătorie, iar ceremonia nu putea continua fără mama mirelui, deoarece aceasta a semnat licența de căsătorie și trebuia să fie prezentă.

Nereușind să părăsească toaleta, din cauza fricii că starea femeii s-ar fi putut înrăutăți, cei doi au rămas cu puține opțiuni. Apoi cineva le-a sugerat să continue ceremonia în toaleta folosită de femei. Perechea a acceptat iar petrecerea de nuntă, inclusiv cel care le-a oficiat căsătoria, s-a mutat în toaletă, pentru a continua cununia.