Vor curge râuri de bere! Uite oraşul în care va fi inaugurată o conductă cu băutura favorită a bărbaţilor

Articol de GSP marti, 12 iulie 10:02

O conductă de bere poate fi visul oricărui bărbat, iar acest lucru va deveni real în oraşul belgian Bruges.



Chiar dacă părea un proiect greu realizabil, conducta va fi pusă în funcţiune în luna septembrie şi va putea transporta o cantitatea de bere atât de mare încât se vor umple 12.000 de sticle de bere într-o singură oră.

Proiectul aparține unei berării din centrul istoric al orașului, De Halve Maan, care a gândit o soluţie durabilă de a transporta berea mult mai simplu. "Toată lumea a crezut că este un vis, o glumă, ceva ce nu poate fi realizat", a spus proprietarul și moștenitorul berăriei De Halve Maan, Xavier Vanneste.

De când clădirile medievale din Bruges au intrat în patrimoniul UNESCO, nicio companie privată nu a mai primit autorizație de la municipalitate pentru a face modificări în această zonă. La început, primarul orașului a fost sceptic, dar curând a realizat că așa va fi rezolvată problema traficului și că berăria veche de 160 de ani își va putea continua activitatea.

Proiectul conductei stârneşte foarte multe bârfe în oraş, iar cele mai îndrăzneţe dintre acestea spun că deja oamenii s-au gândit la locurile din care ar putea sustrage bere din conductă.