A fost anunțat deschiderea primului hotel de lux din spațiu, Aurora Station » Cât va costa excursia

Articol de GSP miercuri, 02 mai 09:37

Turiștii vor avea în curând posibilitatea să meargă în interiorul primului hotel de lux din spațiu. 



Anunțat în timpul summitului Space 2.0 din San Jose, California, proiectul Aurora Station intenționează să permită accesul a 6 persoane, inclusiv 2 membri ai echipajului, la o cazare de primă clasă deasupra Pământului, o odisee de 12 zile printre stele.

Experiența de care se pot bucura o dată în viață va permite turiştilor să experimenteze bucuria gravitației zero și să privească priveliștea uimitoare a planetei, fără teama de a se pierde în spațiu. Ei vor putea fi martori la o medie de 16 răsărituri și apusuri de soare pe zi.

De asemenea, pe ordinea de zi este șansa de a participa la experimente de cercetare cum ar fi creșterea alimentelor pe orbită și de a încerca tehnologia virtuală de ultimă oră pe holopunte, în timp ce internetul de mare viteză va permite oamenilor să facă Snapchat-uri deosebite.

Frank Bunger, director executiv și fondator al dezvoltatorului Orion Span, a declarat că hotelul se va deschide în 2021 și va găzdui primii săi oaspeți în anul următor. "Am dezvoltat stația Aurora pentru a oferi o destinație la cheie în spațiu. La lansare, stația Aurora intră imediat în serviciu, aducând călătorii în spațiu mai rapid și la un preț mai mic decât a fost vreodată, oferind în același timp o experiență de neuitat", a declarat Frank Bunger.

Acesta a spus că obiectivul său este acela de a face spațiul "accesibil tuturor", însă o excursie la stația Aurora va costa 9,5 milioane de dolari.

 A fost anunțat deschiderea primului hotel de lux din spațiu, Aurora Station