Ai fi dispus să plătești atât? A fost scos la vânzare un spinner de 999.000 de ruble

Articol de GSP marti, 11 iulie 09:34

Pasionații de spinnere au început să investească foarte mulți bani în acestea. Caviar, o companie din Rusia a creat o versiune de lux a jucăriei fidget spinner, care este fără niciun dubiu cea mai scumpă din lume. Pentru a intra în posesia unui astfel de spinner va trebui să faci o comandă specială şi să dai un avans. Preţul nu este însă la îndemâna oricui, fiind de aproape un milion de ruble.



Firma Caviar este specializată în bijuterii de lux, însă a simţit că spinnerele au mare căutare şi a investit mulţi bani în acestă jucărie extrem de populară. Astfel, spinnerul de aproape un milion de ruble este acoperit cu un strat de 100 de grame din aur, însă puţini copii vor avea parte de el. Totuşi, compania s-a gândit şi la copii obişnuiţi, astfel că a lansat pe piaţă un spinner decorat în culorile drapelului Rusiei, la un preț mult mai accesibil, 14.900 de ruble. Un alt spinner interesant este din fibră de carbon, de culoare neagră sau un spinner acoperit cu cristale Swarovski.

Totuşi, sunt de cumpărat şi spinnere standard, obişnuite, în magazinele online, între 300 şi 500 de ruble, însă sunt de calitate scăzută, fiind aduse, normal, din China.

 Ai fi dispus să plătești atât? A fost scos la vânzare un spinner de 999.000 de ruble