Este incredibil ce i se întâmplă acestui om! Se îmbată cu mâncare

Foto: telestar.fr (Foto: telestar.fr)

Articol de GSP vineri, 10 iulie 09:59

Este ceva de necrezut ceea ce i se întâmplă unui bărbat din Anglia. Cu cât mănâncă o cantitate mai mare din anumite alimente, cu atât se îmbată mai mult.



Ar putea semăna cu o glumă, dar este exact opusul. Nick Hess din Marea Britanie suferă de o boală foarte rar întâlnită. Este vorba de faptul că, în momentul în care consumă alimente care conțin amidon, acestea îi produc alcool în sânge.

Nick și-a dat seama de acest lucru după ce s-a simțit rău de foarte multe ori, ba chiar se trezea noaptea să vomite, exact ca un om care a băut. La un moment dat, soția ajunsese să îl bănuiacă de faptul că ar fi alcoolic. De aceea, bărbatul s-a hotărât să consulte un medic. În urma testelor, medicii l-au pus să consume o cantitate mare de glucide și au observat că, pe măsură ce mânca mai mult, nivelul de alcool din sânge pur și simplu a ajuns la cote alarmante. S-a ajuns la concluzia că bărbatul suferă de un sindrom care transformă glucidele în etanol. Așadar, bărbatul ar trebui să evite glucidele mai ales când conduce.

Povestea sa a fost spusă și la postul de televiziune BBC, dar și în cotidianul Liberation.