Eşti fan Game of Thrones? Poţi cumpăra o parte dintr-un castel unde s-a filmat

Articol de GSP luni, 13 august 08:00

Veste bună pentru fanii serialului " Game of Thrones". Dacă doresc, este posibil să locuiască în Castelul Tully, casa familiei lui Catelyn Stark. O parte a Castelului Gosford, aflat în Markethill, în Irlanda de Nord, care a fost folosit ca fundal pentru al treilea sezon al seriei HBO, este de vânzare pentru 500.000 de lire sterline sau aproximativ 563.000 de euro.



Construit la mijlocul anilor 1800 de către arhitectul Thomas Hopper, Castelul Gosford a fost folosit pentru filmarea celui de-al treilea sezon al seriei istorice HBO.

De fapt, doar o parte a casei contelui din Gosford, a fost pusă în vânzare de Maison Real Estate. Acesta a fost împărțit în mai multe apartamente de lux de cel puțin 325 de metri pătrați fiecare. Are cincisprezece camere și zece băi.

După cel de-al doilea război mondial, când Castelul Gosford a primit trupe armate și prizonieri de război, a devenit proprietatea Ministerului Agriculturii înainte de a fi transformat într-un hotel în 1983. A avut loc o campanie de renovare în 2006 pentru a crea locuințe foarte înalte, care păstrează activele istorice ale locului, cum ar fi scările și plafoanele sculptate.