FOTO Surprinsă de camerele de supraveghere într-un show erotic la oră de maximă audiență » Otilia a renunțat la haine și a țipat de plăcere!

Otilia Bruma (Otilia Bruma)   Galerie foto (13)

Articol de GSP vineri, 15 februarie 12:03

Otilia Brumă Bilionera” continuă să facă un adevărat spectacol în show-ul Ferma, transmis de Pro TV în fiecare săptămână.



În ultimul episod, după 14 zile petrecute izolată în pădure într-o cabană fără duș, dar cu toaletă în curte ca pe vremuri, Otilia alături de alți trei concurenți "evadează" și ajung în adevarata fermă!

În culmea fericirii, Otilia se dezbracă fără să stea pe gânduri și începe un adevărat spectacol sub duș arătându-și formele. Nu a ținut cont că era filmată non-stop de camerele de supraveghere din casă și s-a bălăcit ca un copil! A udat pe toată lumea, a țipat de plăcere, iar Vali Bărbulescu și Kamara abia au reușit să o liniștească.

Cunoscută în toată lumea pentru hitul „Bilionera”, cu aproape 225 de milioane de vizualizări pe YouTube, Otilia a fost în centrul atenției încă de la prima emisiune a show-ului. Uitând probabil că este filmată non-stop pe durata show-ului, artista de 26 de ani a fost surprinsă de camere într-o ipostază sexy. Vedeta se schimba înainte de culcare, dar nu s-a "ascuns" total după paravanul din cabana unde locuiesc vedetele.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EDIȚIILE PRECEDENTE

»»» FOTO Momente FIERBINȚI la Pro TV! Brigitte Năstase a acceptat să fie pălmuită pe fund de concurenți: "Mamă, mamă, cum e! Ce tare e!"

»»» FOTO Momente intime surprinse! Geanina Ilieș, mângâieri senzuale și un duș fierbinte într-un costum de baie minuscul

»»» FOTO Scene FIERBINȚI » N-au mai ținut cont să sunt filmate și s-au sărutat de față cu toată lumea!

»»» Tachinări în pat la Ferma » Momente romantice în show-ul transmis de Pro TV: Diana Belbița, jocuri periculoase în așternut!

»»» Dezvăluire zguduitoare la Pro TV: "Mi-a dat inelul de logodnă, dar după mi-am dat seama că e.... homosexual!"

»»» FOTO Au uitat că sunt filmați și-au dat frâu plăcerilor în Ferma » Cătălin Moroșanu i-a prins dezbrăcați în cadă pe Ioana și Jorge!

»»» Imagini INCENDIARE la TV: Ioana Filimon, show SEXY în emisiunea Ferma!

»»» VIDEO+FOTO Ups! S-a văzut tot în Fermă » Otilia "Bilionera" imagini interzise minorilor în prime-time la Pro TV!