FOTO Un poliţist s-a deghizat în dinozaur pentru a mişcora numărul accidentelor

Pol Sen Sgt Maj Tanit Bussabong (Pol Sen Sgt Maj Tanit Bussabong)   Galerie foto (4)

Articol de GSP miercuri, 06 iunie 09:16

Pol Sen Sgt Maj Tanit Bussabong, un poliţist de circulaţie din Thailanda, a avut ideea ciudată de a se deghiza într-un dinozaur, crezând că prin această metodă îi va face pe şoferi să respecte mai mult regulile în trafic.



"Am cerut permisiunea șefului meu, care mi-a susținut ideea. În acest fel, îi fac pe șoferi să fie mult mai atenţi. Şi fiicei mele îi place cum dirijez circulaţia şi cum sunt deghizat", a spus ofițerul de poliție din Nakhon Nayok, un oraș situat la două ore de la Bangkok.

Între timp, "garderoba" sa a crescut și are acum aproximativ douăzeci de costume, de la urs sau dinozaur, la Minnie Mouse sau mascota japoneză Kumamon.

"Costumele au un impact pozitiv asupra traficului și îi motivează pe copii să vină la școală", a declarat Pol Sen Sgt Maj Tanit Bussabong, care era deghizat ultima dată într-un dinozaur, costumul său favorit.

În Thailanda există cel mai mare grad de mortalitate în accidente rutiere, în parte cauzate de nepurtarea căştilor de protecţie în timpul deplasării pe motociclete.

FOTO Un poliţist s-a deghizat în dinozaur pentru a mişcora numărul accidentelor
Pol Sen Sgt Maj Tanit Bussabong